Marcali környékén?
Sziasztok! Ma délután 5 körül Pécsen kocsiban kiverem. Kukkolót, segítőt keresek hetero alapon. Részletek privátban
Sziasztok!
Paks környékén tényleg nincs senki aki .....
Paks környékén tényleg nincs senki aki .....
szia, dobsz a túráról egy leírást? köszi
(Ez egy válasz Balatonkör üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 06:37

Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok! Pécs környékén ma valaki/k?
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Hello kaland valaki ma este?(Siófok)
Siófokon keresünk ma estére, csinos intelligens párt, férfit, nőt korosztályunkból. Csak képpel.
Privát üzeneteket várunk. Csak olyan jelentkezzen, aki mer is találkozni.
Privát üzeneteket várunk. Csak olyan jelentkezzen, aki mer is találkozni.
Pécsen vagy környékén csaj vagy pár ma vagy holnap? Fogadni, utazni is tudok. Üzi privátba!
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Autós kalandra keresek párt Somogy megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok!
Pécsi 42 éves. Izmos, igényes, méretes, heteró pasi partnerét keresi csaj, nő vagy pár személyében!
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Sziasztok,
ma esti találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van.
ma esti találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Sziasztok.Ma délelött egy kis kaland érdekelne valakit?Balaton déi part környékén?
Ma este párt fogadnék szexárdi lakásomba .Privátba várom az üziket