Sziasztok. Holnapra napközben keresünk hellyel rendelkező párt. Mi 30-as pár vagyunk.
Dombóvár és környékén keresek partnert
Szép hely, jó választás.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 18:41

Sziasztok! Aprilis 6tol 8 ig Pécsen leszunk a párommal a Hotel laterumba! Velemeny rola ? Esetleg valaki pont akkor ott ?
Sziasztok! Aprilis 6tol 8 ig Pécsen leszunk a párommal a Hotel laterumba! Velemeny rola ? Esetleg valaki pont akkor ott ?
Szia na ez jooo nagyon szivesen meglessnelek benneteket
(Ez egy válasz sangria2 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 07:52

Pécsen bizonyos feltételekkel kukkolható lenne ahogy szexelek a szabadban. Részletek privát üzenetben.
Marcali környékén bi srácok, párok?
Jó reggelt
Bocsi, de olyan akinek már legalább 5 különböző helyen, legalább 3-4x adtam nemleges választ, mi a jó.... akar?
Legyél szíves tudomásul venni a NEMET és abbahagyni a zaklatást! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 20:24
Legyél szíves tudomásul venni a NEMET és abbahagyni a zaklatást! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672243)

Mert ugyan ilyen vagy te is
Mert ugyan ilyen vagy te is
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 18:04

Én nem értem a férfiakat! Ha valaki keres, és írnak neki, miért nem lehet válaszolni, hogy bocsi de nem téged/titeket keresünk!
Azt meg főleg nem fér a fejembe, ha pont ő a kezdeményező fél és utána meg mikor esetleg kapott elérhetőséget is, eltűnik, mint szürke szamár a ködben?
Tessék már felébredni, így, hogyan akar bárki is ismerkedni? Avagy csak online térben vagytok bátrak, a találkozó már fáj?
Szégyen ami itt folyik!
Azt meg főleg nem fér a fejembe, ha pont ő a kezdeményező fél és utána meg mikor esetleg kapott elérhetőséget is, eltűnik, mint szürke szamár a ködben?
Tessék már felébredni, így, hogyan akar bárki is ismerkedni? Avagy csak online térben vagytok bátrak, a találkozó már fáj?
Szégyen ami itt folyik!
Én nem értem a férfiakat! Ha valaki keres, és írnak neki, miért nem lehet válaszolni, hogy bocsi de nem téged/titeket keresünk!
Szégyen ami itt folyik!
Szégyen ami itt folyik!
Jelentkeznék a felhívásotokra!!
(Ez egy válasz Alkalmipecs üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 15:48

Pecs környéki pártként keressük : nők ,férfiak, és párok jelentkezését is mindenki mindenki örömére alapon . Diszkréció adott és elvárt

Sziasztok! Párral ismerkednék Marcali környékéről mai nap folyamán akiket lehetne kukkolni akár mezőn erdős területen jó időt kihasználván.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Hetero alapon, sportos, igényes, tapasztalattal rendelkező, potens 40-es pasiként csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére akár fiatalabb, akár idősebb korosztályból.
Sziasztok!
Írjatok egy levelet..szívesen ismerkedem
H (Ez egy válasz Alkalmipecs üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 15:48
Írjatok egy levelet..szívesen ismerkedem
H (Ez egy válasz Alkalmipecs üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Pecs környéki pártként keressük : nők ,férfiak, és párok jelentkezését is mindenki mindenki örömére alapon . Diszkréció adott és elvárt

Sziasztok.
Kaposváron lanyok, párok ?
Kaposváron lanyok, párok ?
Hali valaki szopni vagy szopatni?
Sziasztok !
Ma esti kalandozáshoz nyitott 35-60 év közötti Szekszárdi párral házaspárral hölggyel találkoznék ismerkednék . Jelentkezésed privát várom.
Ma esti kalandozáshoz nyitott 35-60 év közötti Szekszárdi párral házaspárral hölggyel találkoznék ismerkednék . Jelentkezésed privát várom.
ismerkedni szeretnék olyan párral nővel aki szokott Bük fürdőbe a textilmentes fürdöbe járni vagy balatonberénybe a nudista strandra privibe lehet írni nyugodtan
Pécsen ma délután valaki(k)?