Sziasztok ! Tudjuk, szinte lehetetlen, De lenne olyan nő, aki csatlakozna egy kezdő, átlagos párhoz ? Nem, nem vagyok Angelina Jolie, és a férjem sem Johnny Depp
Egy olyan partnert keresünk, akivel ki alakulhat hosszabb távon barátság is
Nem, párokat nem keresünk, és nem, férfiakat sem ! Kezdők vagyunk, és amíg nem estünk át, az úgymond tűzkeresztségen, addig mást nem szeretnénk
A Segítségeteket előre is köszönjük, hát ha ti tudtok olyan oldalt, ahol nem kell fizetni az ismerkedésért, illetve nem botok írnak

Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

PÉCSen kiverem a szabadban nyugis helyen. Valaki meglesné most?
Privátban írjon
Privátban írjon
Sziasztok!
Szekszárdon igényes, ápolt pasi Hölgyet, Párt fogadna!
Szekszárdon igényes, ápolt pasi Hölgyet, Párt fogadna!
Ha pks felé jársz sé kanos vagy írj.
Sziasztok! Ma estére (04.01) keresünk 35 év alatti igényes, értelmes, sportos/normál testalkatú párt négyes kalandra. Pécs-Paks-Soltvadkert-Szeged körön belül utazunk is akár, vagy Baján van helyünk. Egy 30 éves sportos testalkatú hetero srác és egy 19 éves normál testalkatú kíváncsi hetero csajszi. Privátban írjatok, e-mail-ben kérünk majd fotókat is rólatok.
Szia, ha +1 beszállót kerestek akkor írjatok
Textilmentes és amúgy ismerkedés szauna Magyarhertelenden van , nincs olyan messze Pécstől.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 06:53

Sziasztok aprilis 6 8 ig Pécsen leszek párommal a hotel laterumba ! Esetleg lesz ott valaki vagy esetleg tudnatok ajanlani egy jo textilmentes szaunat a kornyeken ?
Autós huncutságra párok?
Jó reggelt
Sziasztok aprilis 6 8 ig Pécsen leszek párommal a hotel laterumba ! Esetleg lesz ott valaki vagy esetleg tudnatok ajanlani egy jo textilmentes szaunat a kornyeken ?
Sziasztok ! Húsvét vasárnapi locsolásra keresnénk párokat. Ha valakit érdekel kérjük privátban jelezze.
Ma este párral lánnyal rosszalkodnék szexárdon helyem van de utazni is tudok.Privátban keress Köszönöm
Valaki pécs környékén egy talira?
valaki siófok környékén?
Huhhh szívesen találkoznék veled!
(Ez egy válasz nimano üzenetére (2023. 03. 31. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 15:13

Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Sziasztok! Ma estere keresek Nőt Párt talalkozora! Hetero es bi par is erdekel!
Kaposvár környéke???
Autós szopatás Pécs és környékén?
Komlón szopnék..
Hétvégére kinek mi a terve esetleg 30as szóló pasit nem érdekel valaki