Van még valaki?
Sziasztok! Kaposváron keresnék kalandot hétfőn nap közben. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok.
Üdv! Egész hétvégén ráérnék! Ha van pár, vagy igazi NAGYSEGGŰ NŐŐŐŐŐ, aki/kik tényleg komolyan gondolja/ják és hölgytagja szereti a kopasz tetovált "rosszfiús" kinézetű, Hetero Férfiakat azok ne fogják vissza magukat!
Sziasztok! Balatonszárszón keresünk Hölgy partnert vagy Párt. 5 fős baráti társaság vagyunk akik vasárnapig itt pihennek
Kaposváron van aki kiverne alkalmankkent egy vastagot? Elsősorban hölhyek és párok jelentkezésére reagalok.Pasik ne.
Sziasztok!
Szabad lett a ma estém. Esetleg lenne kedve párnak vagy hölgynek találkozni?
Fonyód- Keszthely környékén!
Szabad lett a ma estém. Esetleg lenne kedve párnak vagy hölgynek találkozni?
Fonyód- Keszthely környékén!
Barátokat keresek a nejem részére Pécs és környéke..
Sziasztok! Kaposváron keresnék kalandot hétfőn nap közben. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok.
Zamárdi stranfesztiválon hölgy vagy pár eeetleg?
Sziasztok.
Biszex férfitagú párral ismerkednék Pécs környékén. Kor mindegy, ápoltság fontos.
Biszex férfitagú párral ismerkednék Pécs környékén. Kor mindegy, ápoltság fontos.
Sziasztok! Balatonszárszón ismerkednék augusztus 29-30-án
Sziasztok!
37 éves, rendszeresn sportoló, ápolt, nem dohányzó férfi vagyok.
A héten lent dolgozom a Strand fesztiválon, és Széplakon szálltam meg.
Vasárnap estig tartózkodom a Balatonon, hellyel rendelkező párokhoz csatlakznék,vagy egyedülálló nővel találkoznék kölcsönös örömszerzés céljából.
37 éves, rendszeresn sportoló, ápolt, nem dohányzó férfi vagyok.
A héten lent dolgozom a Strand fesztiválon, és Széplakon szálltam meg.
Vasárnap estig tartózkodom a Balatonon, hellyel rendelkező párokhoz csatlakznék,vagy egyedülálló nővel találkoznék kölcsönös örömszerzés céljából.
Sziasztok Siófokon ismerkednék ma... Hölgy pár férfi.. Aranypartkemping....
Kaposvárról van hölgy vagy pár diszkréten, hellyel? Privire írj egy vastagfaszu pasinak.
Sziasztok! Ma Siófok környékén pár, hölgy egy fergeteges szexrandira? Magas, sportos, többesben tapasztalt, határozott, ugyanakkor odaadó negyvenes vagyok.
Sziasztok!
Úgy néz ki holnap éjszaka egyedül leszek Ozorán!
Hely van,Full diszkréció adott és elvárt!!
Várom a jelentkezőket priviben!
Úgy néz ki holnap éjszaka egyedül leszek Ozorán!
Hely van,Full diszkréció adott és elvárt!!
Várom a jelentkezőket priviben!
Sziasztok, 30-40 körülüli ápolt igényes hölgyet, férfit, vagy pár keresek. Kellemes időtöltésre.
Igényes Bi srác vagyok.

Sziasztok. Vasárnapra keresünk párt Baranya megyében.
csak párokat. Jelentkezni üzenetben.