Olyan engem is érdekelne!
(Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 09:35

Sziasztok . Nudizos programot keresünk a hétvégére . Privát választ várunk .
Sziasztok! Ma párhoz/hölgyhöz csatlakoznék

Sziasztok . Nudizos programot keresünk a hétvégére . Privát választ várunk .
Sziasztok hetfo delelot Balatonlellen szopizna valaki?
A "finom stílusod" miatt nem kívantunk tovább várni rád, 2 nap után. Úgy, hogy közbe latogattad az oldalt. Elhiszem, hogy embereket alkalmazol, de nem mindenki van alád rendelve. Azért ezzel legyél tisztában. Maradunk tisztelettel! Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:34
Törölt felhasználó (4711855)

Igen nyugodtan bemásolhatod de ez szintén intelligens megnyilvanulás volt!Nem válaszoltam ezert tiltottál??
Tiltás az okosoo megoldása!Föleg így hogy passzív voltam azaz nrm mondhatni,hogy zaklattalak
Tiltás az okosoo megoldása!Föleg így hogy passzív voltam azaz nrm mondhatni,hogy zaklattalak
Igen nyugodtan bemásolhatod de ez szintén intelligens megnyilvanulás volt!Nem válaszoltam ezert tiltottál??
Tiltás az okosoo megoldása!Föleg így hogy passzív voltam azaz nrm mondhatni,hogy zaklattalak (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:26
Tiltás az okosoo megoldása!Föleg így hogy passzív voltam azaz nrm mondhatni,hogy zaklattalak (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1082872)

Mi ezt már túltárgyaltuk... Miután leírtam, hogy hogyan működne, teljesen passzivá válltál. Egy betűt nem írtál. Bemasoljam az üzenetváltást? Ha már oviról beszélünk. De tudod mit? Inkább elengedjük a dolgot, te jobbra, mi balra. Sok sikert!

Mi ezt már túltárgyaltuk... Miután leírtam, hogy hogyan működne, teljesen passzivá válltál. Egy betűt nem írtál. Bemasoljam az üzenetváltást? Ha már oviról beszélünk. De tudod mit? Inkább elengedjük a dolgot, te jobbra, mi balra. Sok sikert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:17
Törölt felhasználó (4711855)

Budapesti vagyok.Neha vagyok baranyában.
Budapesti vagyok.Neha vagyok baranyában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:04

Továbbra is nyitott a dolog, mai estére.
Tiltottál?Mi ez óvoda?
Csak mert nem válaszoltam azonnal. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:04
Csak mert nem válaszoltam azonnal. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Mai nap folyamán kalandoznék!Hölgyek,párok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 11:40

Sziasztok! Ma este / éjszaka, hellyel, és vastag intimmel rendelkező férfit keresünk, Cuckold szexre. Max távolság 100km.Privát üzenetekre válaszolunk csak.
Baranya megyében párokat minden jóra, kor alkat nem számít!!
.
Balaton déli partján hölgyekkel párokkal ismerkedem, helyem van, utazás is megoldható!
Sziasztok! Holnapi napon Bodrogon legenybucsuba bevallalos lanyokat keresek!
)

Siófokon ma valaki kaland?
Sziasztok!
Párt keresek hármasra vagy cuckoldra hetero alapon. Helyem van Siófokon, utazni tudok.!
Párt keresek hármasra vagy cuckoldra hetero alapon. Helyem van Siófokon, utazni tudok.!
Holnap hölgy,pár aki kalandozbna pasival?Somogy-Zala-Baranya-Tolna?Valaki/kik aki komolyan is gondolja esetleg?
Holnap hölgy,pár aki kalandozbna pasival?Somogy-Zala-Baranya-Tolna?Valaki/kik aki komolyan is gondolja esetleg?