Szekszárd Pécs ! Kifejezetten igényes méretes Bi ffi keresi szintén igényes méretes Bi társát kalandra.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Vasárnap délutánra, max 50 éves korig Balaton déli oldalán pasit keresünk.
Sziasztok. Vasárnapra keresünk hellyel rendelkező párt. Mi 30 as pár vagyunk.
Párral ismerkednék tartósabb kapcsolatra!Komolyan gondolnám!
Ma Pécsett szopatnék. 70-es férfi
Szombat estére keresek alkalmit,Szekszárd Baja vonalon
Sziasztok. Hétvégére keresek Harkàny és környèkèn Hölgyet. Hely megoldott.
Kaposvár?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Kaposvári nemfüggetlen nyitott férfi vagyok. Kaposvárról hellyel rendelkező, elhanyagolt szexmániás hölgy? 18-felett akár 70ig. Párok is. Viber elérhetőség kell.írj privire!
Somogy valaki ?
Kaposvár valaki közös hoki kölcsönös orál? Írj
Cuckoldra pár esetleg?
November közepén Harkányban leszünk párommal a fürdőben, szivesen ismerkedünk csak párokkal!!
Pècsen, Amper klubba GOA buli, ott ismerkednènk.
Ma, szombat délelőtt 9-11 között valaki aki Kaposváron szopni szeretne??

Buliba nem vagyok de szívesen ismerkednék
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2023. 11. 03. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Most reggel valaki Mohács környéke, vagy még Szekszárd belefér
Hétvégén Pécsen tartózkodom. Elsősorban 50+ korosztályból ismerkednék férfival vagy párral.
Kedden délelőtt Pécsen keresek normális méretű igényes sportos férfit Bi kalandra .