szilveszterkor csatlakoznék párokhoz hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyékbe privibe lehet írni akinek szimpi lennék

Törölt felhasználó (4707825)

.
Holnap valaki Dombóváron 14 után bi alapon bármi?
Szopnék most dombóváron akár kölcsönösen is mehet!
.
Ma este még játszik...
Valaki egyik este eljönne Mohácsra megdugni a csajomat?
Valakit érdekelne egy sok spermával rendelkező, nagyot élvező pasi meglesése, esetleg több? Észak Somogy, és nők jelentkezését várom

Pécs?
Sziasztok!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Sziasztok!
Ma este, vagy holnap napközben valaki, valakik egy kis kalandra?
Ma este, vagy holnap napközben valaki, valakik egy kis kalandra?

Egy kis szex most? Valaki?
Sziasztok! Paks közelében szívesen csatlakoznék parokhoz mindkét fel örömére.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Holnap délután valaki dombóváron bi alapon?
Kaposvári aki pasit keres és van helye is? Elsősorban
Hölgyek es párok jelentkezését várom. Viberrel gyorsabb!
Hölgyek es párok jelentkezését várom. Viberrel gyorsabb!
Ma estére keresem partnereim nő vagy pár személyében.
Helyem van Marcaliban de utazni is tudok.
Helyem van Marcaliban de utazni is tudok.
Szia csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:48
Törölt felhasználó (4051762)

Sziasztok. Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak. Bonyhád Tolna megyében. Írjatok nyugodtan.
Pécs és környékén?
.