Ma kaland valaki? Helyem van!
Ma délelőtt (csak délelőtt)kipróbálnám egy bi pasival. Hely megoldott
Január 12-én pótszilvesztert szervezünk nyaralónkban. Adatlap alapján pasikkal ismerkedünk.
Diszkrét kapcsira keresnék megbizhatós hölgyet,Pécs és vonzáskörzetéből nem baj ha nem vagy független,korod alkatod mindegy,merd főlválalni őnmagad,mai napon nálam is jó a tali ha tudsz jönni.Tel számot kérnék,nem szeretnék fölöslegesen irogatni.Ui:Idősebb korosztály telt alkat nagy mell nem borotvált punci ELŐNY
Szóval? Kaposváriak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 14:09
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Elsősorban handjob és orálszex! Nem vagyok független, ezért kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok!
A héten, bármelyik nap, bármilyen időpontban tudok fogadni.
Pécsen lakok, szívesen vendégül látnék kalandra vágyó embereket!
A héten, bármelyik nap, bármilyen időpontban tudok fogadni.
Pécsen lakok, szívesen vendégül látnék kalandra vágyó embereket!
Sziasztok! Én ráérek ma délután! Írtam privátba is!
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 15:10

Sziasztok!Pasi ma 3.nak? Hetero alapon!!Nem a 10perc és megyek mert asszony/barátnő/haver keres felfogású pasit keressuk! Átlagos alkatú,és 30-45 év közötti pasit keresünk a közelbol!! Tehát Uraim, Győr, Pest,és még sorolhatnám nem a környék!!Ezen Úriembereknek választ sem írunk!!
Holnap délutánra keresünk. Privátba irj
Sziasztok!Pasi ma 3.nak? Hetero alapon!!Nem a 10perc és megyek mert asszony/barátnő/haver keres felfogású pasit keressuk! Átlagos alkatú,és 30-45 év közötti pasit keresünk a közelbol!! Tehát Uraim, Győr, Pest,és még sorolhatnám nem a környék!!Ezen Úriembereknek választ sem írunk!!
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Elsősorban handjob és orálszex! Nem vagyok független, ezért kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Ismerkedés beszélgetés balatonlelle környékén persze a szexről lenne szó
Sziasztok! Valós intelligens párral ismerkednék hosszabb távra.
Fonyód környékén ma este valaki?
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Viber kell, hogy lássam tenyleg akarod!
Sziasztok Szekszárd és környékén szexelni akaró csajt keresek!

Marcaliban közös hoki?
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok ma estére nőt párokat kor alkat nem számít,csak ne légy kamus !!!
Ma szívesen ismerkednék nővel, párral Kaposváron.
Ma kora reggel Szekszárd -Baja útvonalon esetleg valaki???