Tolna megye, Szekszárd környékén hetero elfoglaltságot keresnék magamnak délutánra...
Puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is

Tamási környékén keresem partnerem egy nő személyében!
üdv
Kaposváron kinek van helye? Kanos diszkrét pasi vagyok. Privire írjatok hölgyek, es párok!
Ismerkedés beszélgetés balatonlelle környéke természetesen a szexről..!”
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Sziasztok! Csajt,párt keresnék ma esti "programhoz"! Dunaújvaros-Szekszárd és környéke!
Senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 11:57
Törölt felhasználó (4732786)

Kaposvári diszkrét nős férfiként szexre keresek hölgyet, párt. Nyitott vagyok enyhe biszex belefér. Hely kell.Viber vagy gmail chat. Kevés a szabadidőm.
Sziasztok fiatal 20 éves szűz heteró fiú keresi élete első szexpartnerát Somogy-Zala megyében ! (lányokal max 35éves korig ismerkednék!) gyere írj
Kaposvári diszkrét nős férfiként szexre keresek hölgyet, párt. Nyitott vagyok enyhe biszex belefér. Hely kell.Viber vagy gmail chat. Kevés a szabadidőm.
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
Sziasztok. Ma estére keresem pár, bi pár társaságát. Balatonszárszó és 60 km körzetében.
185/90, 35 35 éves, 18/5 körülmetélt intim.

Szép hétvégét Mindenkinek.
Fiatal lányt szopatnék kocsiba,meghálálom...Tel szám kell
Pécsett keresünk MA estére , vékony testalkatú fiatal, potens srácot ( max 35 éves korig ) többeshez!
Helyünk késő este!
( 35 felett , és holnap köszi nem )
Helyünk késő este!
( 35 felett , és holnap köszi nem )
Ismerkedés beszélgetés balatonlelle környéke természetesen a szexről..!”
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Ma Siòfokon ismerkednènk pàrral, pàrokkal.