Párral ismerkednénk, helyünk van, de utazni is tudunk..
Ma estére Kaposváron párt keresünk!
Ismerkedés, beszélgetés, balatonlelle környéke,persze a szexről,,,,!
Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!

Somogyban keresek hetero alapon egy vékony szőke csaj dugásához ápolt párt férfit havert napközbeni. Hely lenne.
18-70ig keresnék molett,kővér,nagymellű,nem borotvált hölgyeket,esetleg idős párt.Tel szám és beszélűnk
Pécsen valaki?
Ez de gáz...

Kaposváron senkihez nem mehetek??? Párok hölgyek?
Kaposváron senkihez nem mehetek??? Párok hölgyek?
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
sziasztok holnap estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg négyesre 26-32 éves pár vagyunk kecskemét közrzetébe eltudnátok érni írjatok ha úgy gondoljátok
Sziasztok,
ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Utazni tudok, helyem van Siófokon!
ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Utazni tudok, helyem van Siófokon!
Sziasztok! Pécsen vagyunk. Szívesen töltenénk a mai estét egy kedves párral. Fogadni és utazni is tudunk.
Sziasztok.
Ma estère keresnènk egy pàrt, egymàs elötti szexre....
Mi 40-es kellemes pàr vagyunk. Helyünk van ..
Ma estère keresnènk egy pàrt, egymàs elötti szexre....
Mi 40-es kellemes pàr vagyunk. Helyünk van ..
Délelőtt Marcaliban kölcsönös farokverés?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Sziasztok szombat estére keresünk párokat Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Mai nap Pécsett keresek hölgyet,párt.