Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Dombóvár és környéke?
Pécs és környékén valaki?
Szekszárd környékről keresünk 40- 55 között potens férfi partnert! Hármas felállásban illetve cuckold formációban is!
Adatlapomon elérhetőség is van!
Adatlapomon elérhetőség is van!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Dombóvár vagy környékén keresek partnert ma délutáni outdoor kalandra.
Juni 15-16-àn szivesen talàlkoznék lànyokkal vagy pàrokkal Siofok környékén közös örömszerzésre.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Cumiznék Pécsen.
Sziasztok. Ma estére keresek autós kalandra hölgy partnert. Írjatok bátran.
Sziasztok,
szabad estemet kihasznalva kalandoznek Siofok kornyeken... kellemes Kaland jeliGere.
40 es sportos ffikent.
szabad estemet kihasznalva kalandoznek Siofok kornyeken... kellemes Kaland jeliGere.
40 es sportos ffikent.

Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok Harkány Pécs környékén párhoz csatlakoznák kellemes időtöltéshez
Kaposvár környékéről párral ismerkednék akikhez csatlakozni lehet kellemes időtöltéshez vagy akár csak kukkolásra kedves ápolt diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok valós párokat, nöt minden jóra!!!
Sziasztok
Siófokon, környékén biszex pasi ismerkedne!!
Siófokon, környékén biszex pasi ismerkedne!!
Sziasztok Somogy valaki ?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok. Vasárnapra keresünk partnereket Siófokon