Valaki szopná a farkam Pécs és 50km körzetében?
Siófok környékén ma este autóban párt kukkolnék!
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
szia írj légyszíves keszthely mellet lakom benne vagyok minden jóbban
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 07. 05. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 15:40

A hétvégét Keszthelyen illetve Berényben töltjük. Szívesen csatlakozunk hozzánk hasonló gondolkodású párhoz, vagy akár párokhoz (6-8 fő) Helyünk sajnos nincs, viszont cserébe kevés tabu van.
Szasztok! Szopni szeretnék ma, helyem van!
Valaki itt innen esetleg?
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2024. 07. 05. péntek 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 16:15

Sziasztok!
Esetleg van valaki innen a siófoki Aranypart campingben?
Esetleg van valaki innen a siófoki Aranypart campingben?
Sziasztok. Pécsen vagy környékén Nővel vagy párral összegabalyodnék minden jóra ma vagy holnap. Utazni fogadni tudok.
Bi pasit keresunk 3as szexre és cuckoldra.
Hölgyet és párt keresek mostantól kb. 15:00-ig.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként hétfőn délelőtt kalandoznék Keszthely környékén… helyem van.
Dombóváron cumiznék valakit.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék az adatlapom szerint.
Párokkal ismerkednék az adatlapom szerint.
Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előny ha ma ráérsz.
Sziasztok ma délután kedvemtámadt kabriózni,kalandozni valami szép helyen... Van itt olyan nő aki hasonló vágyakkal ébredt?

Írtam.
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:31

Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előny ha ma ráérsz.
Írtam!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaposváron kihez lehene menni?
Hello

Ma este Balatonlelle Stonebeach?
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit harmadiknak az adatlapunk szerint Paks,Dunaföldvár környékére