Keresnék párt,fiút,lányt,bárkit akivel lehetne is valami,amit szem száj megkíván,Kaposvár környékén
Pécsen este sétatér pár tali?
Egy kis autos kaland!!
Egy kis autos kaland!!
Sziasztok! Holnapra keresek Siófokon és környékén csajt, biszex párt ,pasit!
Balaton déli part bi pár bi pasi?
Üdv, Balatonnál érett aktív?
Sziasztok!
Szivesen csatlakozom párokhoz/hölgyekhez.
Szép napot!
Szivesen csatlakozom párokhoz/hölgyekhez.
Szép napot!
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit harmadiknak az adatlapunk szerint Paks,Dunaföldvár környékére

Ma este Balatonlelle Stonebeach?
Hello
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:31

Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előny ha ma ráérsz.
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Írtam!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előny ha ma ráérsz.
Írtam.

Sziasztok ma délután kedvemtámadt kabriózni,kalandozni valami szép helyen... Van itt olyan nő aki hasonló vágyakkal ébredt?

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék az adatlapom szerint.
Párokkal ismerkednék az adatlapom szerint.
Dombóváron cumiznék valakit.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként hétfőn délelőtt kalandoznék Keszthely környékén… helyem van.
Hölgyet és párt keresek mostantól kb. 15:00-ig.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Bi pasit keresunk 3as szexre és cuckoldra.
Sziasztok. Pécsen vagy környékén Nővel vagy párral összegabalyodnék minden jóra ma vagy holnap. Utazni fogadni tudok.