Párral ismerkednék!Normális,megbízható és valós férfi vagyok!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Sziasztok..ma hölgy magyarhertelendre el jönne velem?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Fiatal, csinos párként keresünk társaságot (szóló hölgy, férfi, pár) július 18 / július 19 a Balaton mentén. Pihenni, lazítani megyünk, nyitottak vagyunk minden jóra, de nem akárkivel!! Profilt olvassatok kérlek!
Megkereséseket privát üzentben várjuk. Köszönjük!

Nagyikat keresek de nem akár milyet,légy 120kiló 120mellböség és nem borotvált,Pécs és kki utazni tudj a tőbbi kiderül,persze ha adsz tel számot,S.O.S.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Siófokon masztizni valaki?
Sziasztok!
Férfias férfiként ismerkednék Kaposváron és kk-n hölggyel,párral,bi sráccal.
Helyem nincs viszont utazni tudok.
Férfias férfiként ismerkednék Kaposváron és kk-n hölggyel,párral,bi sráccal.
Helyem nincs viszont utazni tudok.
Dombóvár vagy környéke ma?
Balaton parti nyaralómba keresem hölgy partnerem pár nap kikapcsolódásra.
28,186,80

28,186,80
Sziasztok! 41-180-90 ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Szigetváron, vagy a környéken. Lehetőségbszerint hosszú távon.
Sziasztok Balatonlelle környékén valaki sexelni most is akár
Magara nagyon igényes pasi Siófokon ma estére várt vagy hölgyet keres hetero alapon! Helyen van a parton!
Siófokon ma este helyel rendelkező férfi keres nőket párokat , 177 magas vagyok 90 kg zöld szemű vagyok, ha érdekel valakit valakiket várom a választ
Siófokon, környékén keresek párt, hölgyet laza szexre! Hely van,de minden megoldás érdekel!
Sziasztok!
Szekszárdon töltök két éjszakát.
Ha van kedved kalandozni és lány vagy akkor írj és egyeztetünk. :
39 éves átlagos pasi vagyok.
Szekszárdon töltök két éjszakát.
Ha van kedved kalandozni és lány vagy akkor írj és egyeztetünk. :

39 éves átlagos pasi vagyok.
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma estére keresünk adatlpunk szerint. Tapasztalat fontos !