Sziasztok!
Ma Pècsen hölgyet, vagy hàzaspàrt fogadnàk lakàsomon.....
49è független ffi vagyok....
Ma Pècsen hölgyet, vagy hàzaspàrt fogadnàk lakàsomon.....
49è független ffi vagyok....
Keresek Kaposvárra estére olyan srácot, aki nem ilyed meg egy kis videós játéktól. Részletek privatban!
Igal Szántód környékén kalandoznék.
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Sziasztok ma estére Szekszárd és környéke valaki(k)esetleg?
Ma este a déli parton siófok-balatonmária között találkoznék párral,lánnyal.
Holnap Siófokon szívesen talalkoznék párral,hölgyel!
Ma reggel (07-21) ill délelőtt, Szekszárd vagy környékén valaki- valakik?? Pár- hölgy,- pasi???
Sziasztok! Marcali környékén keresnék kalandot hétfőn…
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányokat,anyukákat keresek alkatol függetlenűl...
Szia. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 20. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 13:24

Keresek Kaposvárra estére olyan srácot, aki nem ilyed meg egy kis videós játéktól. Részletek privatban!
Kaposvár - Dombóvár...
Ismerkednék hölgyel..
Ismerkednék hölgyel..
Pécsen MA este olyan hölgy, akinek a punciját viszonzás nélkül kinyalhatnám? Ha van/lenne ilyen privát üzenetet várok! Köszi!
Sziasztok, ma Magyarhertelendenden leszünk, ismerkednénk.
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szavad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Pécs???
Sziasztok, igényes pasiként, a. mai napon hölgy vagy párral ismerkednék hetero alapon siófok - Budapest útvonalon!
Helyem van akar vízparton!
Helyem van akar vízparton!
Sziasztok! Marcali környékén keresnék kalandot hétfőn…
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező partnerem,akit orálisan kényeztetnék.(Viszonzás nélkül is.)Urak és hölgyek jelentkezését is várom.Ápoltság fontos.