Sziasztok!
Július 26. vagy Juúlius 27. párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk! I&L
Július 26. vagy Juúlius 27. párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk! I&L
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező partnerem,akit orálisan kényeztetnék.(Viszonzás nélkül is.)Urak és hölgyek jelentkezését is várom.Ápoltság fontos.
Sziasztok! Marcali környékén keresnék kalandot hétfőn…
Sziasztok, igényes pasiként, a. mai napon hölgy vagy párral ismerkednék hetero alapon siófok - Budapest útvonalon!
Helyem van akar vízparton!
Helyem van akar vízparton!
Pécs???
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szavad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Sziasztok, ma Magyarhertelendenden leszünk, ismerkednénk.
Pécsen MA este olyan hölgy, akinek a punciját viszonzás nélkül kinyalhatnám? Ha van/lenne ilyen privát üzenetet várok! Köszi!
Kaposvár - Dombóvár...
Ismerkednék hölgyel..
Ismerkednék hölgyel..
Szia. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 20. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 13:24

Keresek Kaposvárra estére olyan srácot, aki nem ilyed meg egy kis videós játéktól. Részletek privatban!
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányokat,anyukákat keresek alkatol függetlenűl...
Sziasztok! Marcali környékén keresnék kalandot hétfőn…
Ma reggel (07-21) ill délelőtt, Szekszárd vagy környékén valaki- valakik?? Pár- hölgy,- pasi???
Holnap Siófokon szívesen talalkoznék párral,hölgyel!
Ma este a déli parton siófok-balatonmária között találkoznék párral,lánnyal.
Sziasztok ma estére Szekszárd és környéke valaki(k)esetleg?
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Igal Szántód környékén kalandoznék.
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Keresek Kaposvárra estére olyan srácot, aki nem ilyed meg egy kis videós játéktól. Részletek privatban!