jön valaki nudizni szombaton a Bajai nudira?
Aranypart Campingben hölgy,pár esetleg?
Penteken Fonyod es kornyekerol valaki?
Két 50 éves bi pasihoz valaki Marcali környékén?
Most dèlután csaj Balatonlellèn akinek lenne kedve egy kis szexhez?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Balaton déli partján párhoz csatlakozom hetero alapon. Siófokon helyen van, utazni tudok!
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Vasárnap Balatonon leszek ott is találkozhatunk!Írj elkérhetőséget!
Vasárnap Balatonon leszek ott is találkozhatunk!Írj elkérhetőséget!
Sziasztok!
Ma napközben keresek kalandot Marcali-Keszthely vonalon!
Ma napközben keresek kalandot Marcali-Keszthely vonalon!
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt,anyukát keresek minden jóra,légy teltkarcsú nagy mellű akár nem borotvált.
Sziasztok! Nem derult ki a hozzaszolasbol, hogy hol a helyszin, vagy meg kezdo vagyok es nem ertem. Kerlek segitsetek vagy vegyetek fel es kuldjetek. Parametereket!
Koszonom szep napot! (Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 07. 23. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 17:19
Koszonom szep napot! (Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 07. 23. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Péntek délelőtt, kedves, normális, átlagos pasi, pasik hellyel a környéken? Az se baj he nem erre laksz (előny) csak van helyed erre. Feleségdugásra vagy 3asra, 1-2 óra maximum.
Szia!
Irj legyszi par sort magadrol, meg kuldj egy kepet. Hely van. (Ez egy válasz dugjseggbe_Pecsen üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Irj legyszi par sort magadrol, meg kuldj egy kepet. Hely van. (Ez egy válasz dugjseggbe_Pecsen üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsett szopnék. ( hely szükséges )
Cumiznék diszkréten Pécsen. Hely ok
Sziasztok!
Ma Balatonlellén 23 óra körül kalandot keresek heteró pasiként.
Magamra igényes normális pasi vagyok.
Üdvözlettel: B
Ma Balatonlellén 23 óra körül kalandot keresek heteró pasiként.
Magamra igényes normális pasi vagyok.
Üdvözlettel: B
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg.
Sziasztok ,holnap délelőtt pár esetleg aki ismerkedne ?Helyem van.
Sziasztok párral ismerkednék, nyitott vagyok új dolgokra
Hölgy, pár a Danubius Marine hotelben Füreden ismerkedne?
Párt keresünk ma este 10-re marcaliba...