Sziasztok ördögkatlan fesztiválon van innen valaki?
A sellyei strandon valaki jövőhéten?
Amugy milyen a hely?Most megyünk először.
Amugy milyen a hely?Most megyünk először.
Nagyon dugni szeretnék ma. Hölgyet keresek estére
Sziasztok. Ma este nagyon hancuroznek. Szívesen kenyeztetnem hölgyet. Nagyon kanos vagyok ma. Írjatok üzenetet
Kortol,alkatol,függetlenűl,Nőket keresek de lehetsz nem független is,vagy idős pár is
Ozora festen van innen valaki?
Pécsen diszkrét pasit lecumiznék.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Dombóvár vagy környékén valaki?
Sziasztok ,pár ismerkedni esetleg ?
Balatonberényben ismerkednék párral itt nyaralok zsolti
Sziasztok ! Esetleg valaki Tamasi és környéken kalandra nyitott ?
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Ma valaki a Balaton déli partján?
mobilis vagyok teljes hosszúságban.

Siófokon esetleg par akik szivesen vennék egy 30as bi tetovált rosszfius srac társaságát?
Holnap este 10-re bi pasit keresünk...
Légy fiatal, vékony, és szőrtelen
Légy fiatal, vékony, és szőrtelen
Sziasztok! Balaton déli part környékén keresek kalandot. 60 as vékony férfi vagyok.
Valaki pécs környékén egykis reggeli kalandot esetleg??
Sziasztok, 08.05-től Siófokon leszünk, szeretnénk szórakozni, bulizni, csak az irjon aki ír tel. Számot.
Dehogy haragszom! Ne vicceljetek! Inkább én kérek elnézést, ha esetleg bántó voltam.
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)