Aktívot keresek,nincs tabu.Többen is.
Sziasztok. Ma kaland valaki? Hölgy vagy pár? Biszex nem gond
Tolna megyében aktívot ma meglátogatnék,többes is.
Sziasztok! Pécsett szopatnék! Valaki esetleg?

Valaki? bármiben benne vagyok
Balatonmária-Marcali között 2 bi pasihoz valaki?
Időseb hőlgyeket,párokat keresek aki,akik tanyabulit terveznek 10-én Szombaton Pécs és környékén. Szívesen társulnék
Sziasztok! Sportautóval kabriózás hölgyeknek, feleségeknek meglepetésként, lepd meg a párod
Extraként rosszalkodhat is és a fotót elküldjük

Sziasztok!
Legénybúcsús társaság kalandozna, ismerkedne Siófokon!
Párok vagy hölgyek, van kedve valaki(k)nek találkozni?
Legénybúcsús társaság kalandozna, ismerkedne Siófokon!
Párok vagy hölgyek, van kedve valaki(k)nek találkozni?
Lellèn vagyok sex valaki ?
Sziasztok ördögkatlan fesztiválon van innen valaki?
Balatonon keresek hölgyet akit hosszan kényeztethetek holnap holnapután
Sziasztok Balatonlelle környékén ma pár esetleg vagy valaki sexre?
Szőrős dorong elé térdelnék ma este Pécsett! ( természetben is ok ) csak szőrős, csupasz nem izgató
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Siófok ma valaki egy sör, koktél aztán bármi
Siófok környékén ma este autóban párt kukkolnék!
Pécs ma valaki?
Taszár reptérhez van aki ki szokott járni autós kalandra?Lányok,párok?
Marcali környékén 2, 50 éves bi pasihoz valaki?