Sziasztok!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Idősebb Urak szőrős dorongja elé térdelnék Baranya megyében ! 8 Anyagiaktól mentesen ) Hely szükséges !
Szombat este tudok párt fogadni pécsen
Sziasztok, ma pecs kornyeke bi kaland valaki?
balatonboglár környékén nő aki szexelne 26évessel? privizz
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma este Siófokon kényeztetnék kanos pasit!
Irj!
Irj!
Sziasztok! Ma este Pécs és környékén keresek párt vagy hölgyet. Akár szabadban/autóban kaland is érdekel.
Marcaliban ma este 2 bi pasihoz valaki?
Dombóvár vagy környéke ma?
Pécs és környékén?
Hello ma este Sellyèn koncertek.A strand előtti tèren.Volna akit lecumizhatok helyem van
Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok ma Paks felé járok lány vagy pár akihez lehet csatlakozni?
Ma délelőtt Pécsett szivesen szopatnék vagy lehet egy közös hokizas? Valaki esetleg?

Molomvölgyi tónál keresnék magányos hölgyeket kor alkat mindegy. Szombaton éjszakai horgászat lesz...tel számot kérnék nem szeretnék irogatni.Köszi
Ráérek ha valaki raerne irjon rám
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Sziasztok ma éjszaka ha valaki gondolja szívesen csinálhatunk valamit.
Sziasztok!
Biszex pasit vagy kíváncsi heterot keresek. Helyet meg tudom oldani.
Biszex pasit vagy kíváncsi heterot keresek. Helyet meg tudom oldani.