Ráérek ha valaki raerne irjon rám
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Sziasztok ma éjszaka ha valaki gondolja szívesen csinálhatunk valamit.
Sziasztok!
Biszex pasit vagy kíváncsi heterot keresek. Helyet meg tudom oldani.
Biszex pasit vagy kíváncsi heterot keresek. Helyet meg tudom oldani.
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Balatonboglár és környékén valaki tali.Én 60 as 167/60 vékony férfi
Zamardi, Siofok tersegeben kalandoznek...

Sziasztok. Ma este unatkozó hölgy?!
Siófokon kényeztetnék kanos pasit!
29
(Ez egy válasz PecsiCuckold üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 14:34

Nagyfarkú tinis srácot keresünk többeshez Pécsett 30 éves korig! Hely ok! ( 30 felett NE ! )
Nagyfarkú tinis srácot keresünk többeshez Pécsett 30 éves korig! Hely ok! ( 30 felett NE ! )
S.O.S.. Pécsen vagy környékén ma orgazmusig kényeztetnék hülgyet. Hosszan és alaposan. Nyelvel, farokkal, kézzel stb. amivel akarod
Utazni ,fogadni tudok

Pàrom Badacsonyba megy szombat este,helyes fiatal fiú felszedhetné..
Balatonlelle kornyeken valaki esetleg aki szivesen jatszadozna a farkammal amig spriccelek egy nagyot? Ahova szeretned
helyem nincs de kocsival vagyok

Szívesen találkoznék párokkal hölgyekkel minden jóra
Sziasztok hétvégén siofokon leszünk szivesen ismerkedünk szinpatikus párral.europahotel
Sziasztok. Nő, vagy pár Siófokon, a mai napon?
Balatonmária környékén 2 bi pasi megnézne párokat, pasikat sex közben.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén keresnék egy igényes párt, lehetőség szerint hosszú távon…