Pécsen pár laza kalandra ?

Kanos pasit keresek kalandra!
Irj!
Irj!
Párral ismerkednénk, helyünk van...
Sziasztok, Baranya megyéből keresünk párt illetve hölgyet, ma estétől szerda estig szabadok vagyunk. (privátban jelezz, köszi)
Sziasztok ! Párok hölgyek ! Ma lenne kedvetek lejönni Siófokra egyet bulizni ? 4 fős apartmanom megüresedett! Bulizunk egy jót !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
balatonboglár környékén keresek nőt akit nyalhatnék! privizz
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
Siófokon ma elérhető vagyok ha taliznál 40 es pasival írj.lányok párok pasik.akár 10 perces tali is érdekel.
Aug.16-án péntek délelőttre keresek Paks környékén pasit, akit viszonzás nélkül szophatnék, végig, akár többször is. Előny, ha sok spermával rendelkezel.
Sziasztok!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Idősebb Urak szőrős dorongja elé térdelnék Baranya megyében ! 8 Anyagiaktól mentesen ) Hely szükséges !
Szombat este tudok párt fogadni pécsen
Sziasztok, ma pecs kornyeke bi kaland valaki?
balatonboglár környékén nő aki szexelne 26évessel? privizz
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma este Siófokon kényeztetnék kanos pasit!
Irj!
Irj!
Sziasztok! Ma este Pécs és környékén keresek párt vagy hölgyet. Akár szabadban/autóban kaland is érdekel.
Marcaliban ma este 2 bi pasihoz valaki?
Dombóvár vagy környéke ma?
Pécs és környékén?