Mi ott vagyunk.
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Berényben...hetero jo pasi, csini hölgy kényeztetésére keresünk csak ma este... nem csak dugni kényeztetni ....csak jo mérettel..
Holnap Berényben párokkal ismerkednénk
Berényben...hetero jo pasi, csini hölgy kényeztetése ....csak jo mérettel..
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Sziasztok!
Balaton déli partján keresek alkalmi női partnert(Balatonberény->Fonyód). Vagy párhoz csatlakoznék(amit még nem próbáltam)
Balaton déli partján keresek alkalmi női partnert(Balatonberény->Fonyód). Vagy párhoz csatlakoznék(amit még nem próbáltam)
Sziasztok. A határ után kb 200 méter az első út jobbra.Az erdőben pár száz m.jó út,parkolóval.A hétvégén kb 300 ember volt,de nem nudista. Persze lehet feljebb.
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonföldvár
(Ez egy válasz Nagyfiú2 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki??Kár
?
Dravaszabolcsi határatkelőnél több cikket is olvastam róla az utóbbi hetekben
Volt már valaki a draván fürdeni?horvatorszag felöl a hatartól 1km-re valami dravaparti homokpad néven szerepel a google térképen.
Allitolag szép,homokos part.Ahol van nudi partszakasz is.
Allitolag szép,homokos part.Ahol van nudi partszakasz is.
Balatonberény?
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécs és környékén?
Sziasztok 50es pasi?
(Ez egy válasz izgalmakragondoltunk üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 08:26

Sziasztok! Pécs környékén ismerkednénk mától, főleg párral.(telefon kell)
Sziasztok! Pécs környékén ismerkednénk mától, főleg párral.(telefon kell)
Sziasztok! Siófok szóba jöhet??
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem arra megyünk!
(Ez egy válasz én a Férfi üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok az idö jo tegyetek 1 kis pihenöt nálam szexárdon
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)