Intelligens párt keresnék hosszú távra..
Sziasztok. Lenne hölgy aki el jönne velem kedden vagy szerdán nudizni? Nudi fürdés..
Sziasztok! Ma este a Pécsi napokon pár tali!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Párhoz csatlakoznék házi barátként hetero alapon a hölgy örömére!
Akit érdekel kérem írjon rám!
Pécs elsősorban!
Többit privátban!
Akit érdekel kérem írjon rám!
Pécs elsősorban!
Többit privátban!
Szia kedden?
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Dombóvár vagy környékén ma valaki?
Sziasztok! Hölgy vagy pár Balatonon? 1 hétig a nyaralómban vagyok.
Villàny? Szopna most valaki?
szept 8 - 14 között pécsen leszünk szivesen ismerkednénk párokkal esetleg szóló lánykkal , helyünk lesz fogadni tudunk, estéink éjszakáink szabadok ha feleltettük érdeklődéseteket privát üziket várunk
Jó reggelt. Most valaki?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Siófok közelében vagyunk egész éjjel, aki fogadna jelezzen
Hali! Közel lakom Dombóvárhoz és érdekelne a dolog!
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 07:22

Keresünk Dombóvár közelében párokat közös játékokra.Esetlegesen külön, szimpi ffit.
Szia! Csíkóstőttős?
(Ez egy válasz simon9404 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 15:14

Sziasztok. Valaki Mágocs környékéről van ?
Kölcsönös orál érdekelne.
Ma!
(Ez egy válasz makkrokiss üzenetére (2024. 08. 30. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 22:58

Sziasztok holnap 7 körül autós\kabriós kalandra nő paks környékén?!
Sziasztok. Valaki Mágocs környékéről van ?
Sziasztok, 24-40 kortartomartomsánybsan, csajt, párt, fiút. Én tényleg mindent szeretek
Sziasztok, 24-40 kortartomartomsánybsan, csajt, párt, fit. Én tényleg mindent szeretek