Valaki Dombóvár környéken rá ér?
Sziasztok! Pakson vagy környékén tud valaki olyan helyet ahol autóval vagy szabadban el lehet bújni szexelni, vagy másokat meglesni?
Sziasztok! Balaton déli part környékén keresek kalandot.60 as mindenre nyitott férfi vagyok.
Kanos pasit keresek kalandra!
Irj!
Irj!
Halihó!

Sellyèn szopnèk ma
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szekszárd és körzetében párhoz csatlakoznék vagy solo hölgyhöz, alár holnap este is. Irj priviben
Sziasztok! Hellyel rendelkező hölgyeket párokat keresek Kaposvár, Dombóvár környèkèn!
Sziasztok! Lányt,párt keresnék szex kapcsolatra,akár több alaklomra is!Napközben is sok szabadidővel rendelkezem.Adatlapom kitöltve!
Utazni tudok!
Utazni tudok!
Giga mellű nőket párokat keresek,korosztály mindegy de tel szám kell nem irogatok
Kaposváron kihez mehetek vastag farokkal?Maszti, stb. Hölgyek, párok! Akár nézném hogyan csinálod! Privire írj.
Sziasztok. Mohács, és környéki párokat, nőket keresek.
Igazán bátor vagy. TETŐZIK A DUNA.
(Ez egy válasz Bennevagyok45 üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Dombóváron a héten délelőtt valaki rá ér szabadban esetleg?!
Sziasztok!
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok! Footjobra keresek olyan lányokat Pécsett, akik benne lennének, hogy alkalmanként (vagy minden nap) alaposan megdugjam a talpukat és ráélvezzek! Az igényesség fontos, én is az vagyok, ha érdekel a dolog, vagy csak új dolgot próbálnál ki evvel írj!

Kaposváron kinél van hely? Hölgyek, párok? Kanos diszrét pasi vagyok. Esetleg egy kis maszti egymás előtt?