Sziasztok most Pécs valaki?
Sziasztok. Pécsen van valaki ma?
Most hétvégén péntek délutántól vasárnap délutánig keresek férfit, női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van. Többes tapasztalatom is van.
Siófokon kanos pasit kényeztetnék
Imádok szopni!
Imádok szopni!
Sziasztok!
Holnap (09-27) Kaposvár-Tab-Siófok környékén hölgyel ill. heteró párral ismerkednék.
Holnap (09-27) Kaposvár-Tab-Siófok környékén hölgyel ill. heteró párral ismerkednék.
Sziasztok. Van itt olyan Mohács vagy környéki nő, pár akiket megleshetnék? Akár autóból, de kérésre be is szállnék.
Sziasztok!
Hölgyek Balaton déli parton szex nyaralómban?
Hölgyek Balaton déli parton szex nyaralómban?
Dél Balaton,partnert keresnék, fotók az adatlapomon.privat üziket varom
Valakinek van kedve űriteni a számba egy patront szívesen nyelnék már!
Sziasztok!
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
60-an főlőtti giga mellű nem borotvált Hölgyet vagy ilyen párt keresek
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szivesen motoroznék valakivel napokban jó idő esetén kinek lenne kedve?
Párhoz csatlakoznék Szekszárd, Paks körzetében holnap. 27F
Kimondottan nagyfarkú bisex pasit keresünk állandó rendszeres partnernek ( Kalocsa mellett vagyunk)
Sziasztok.Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,aranyos srác vagyok.
Sziasztok! Megbízható párt keresünk, akivel együtt élhetjük szexuális álmainkat, együtt élvezhetjük az életet! Kép nélküli, komolytalan férfiaknak ez sajnos nem ajánlat! Legyél igényes és nyitott, Kaposvár és Fonyódhoz közel élünk!
Apátvarasdi erdei parkoló (régi 6-os út)- hétfői Astrás Hölgynek, ha olvasod.....
Ma délután újra ott leszek
Ma délután újra ott leszek

Valaki Dombóvár környéken rá ér?
Sziasztok! Pakson vagy környékén tud valaki olyan helyet ahol autóval vagy szabadban el lehet bújni szexelni, vagy másokat meglesni?