Pécs és környékén valaki?
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Marcali környékén két 50 éves bi pasihoz srácok, párok?
Sziasztok!!Párral ismerkednék!!Kedves házibarátjuk lennék!!!
Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát

Somogy, Baranya, Tolna, Balaton környékéről, korombeli srác ma este kölcsönös lazulásra?
Sziasztok, hölgy, esetleg pár akinek van kedve jól érezni magát?
Sziasztok,
Ma estére keresek párokat az adatlapom szerint utazni és fogadni is tudok távolság ésszerű kereteken belül nem jelent problémát. Jó hétvégét mindenkinek
Ma estére keresek párokat az adatlapom szerint utazni és fogadni is tudok távolság ésszerű kereteken belül nem jelent problémát. Jó hétvégét mindenkinek

Ma estére párt keresünk, fogadni, utazni tudunk..
Sziasztok bóly-mohács környékén hölgyet keresek ma este vagy a hétvégén valamikor
Sziasztok! Holnapra keresek párt, biszex pasit kalandra Siófokon és környékén!Minden jóban benne lennék!!
Dombóvár környéke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 18. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 14:17
Törölt felhasználó (4755169)

Szopnék/szopatnék 4-ig érek rá helyem van!
Szopnék/szopatnék 4-ig érek rá helyem van!
Esti órákban sötétedés után csörge tó bi játekok?
Sziasztok,hétvégére keresek Balaton Déli partján nőt vagy párt, szigorúan heteró alapon kép csere vagy skyp nem probléma...35os intelligens es ápolt férfi
Sziasztok!
Hölgyek, hétvégi lazulás Balaton déli parton, nyaralómban?
Hölgyek, hétvégi lazulás Balaton déli parton, nyaralómban?
Hétvégén (péntek, szombaton) korombeli srác dél-Dunántúlon közös kölcsönös lazulásra?
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék...
Október 23-27-ig balatoni nyaralónkban leszünk. Péntekre illetve szombatra még van hely sportos csupasz ( nem csak intim)testalkatú pasiknak. 2 lány 4 pasihoz. Előtte személyes találkozás fontos. Csak olyanok írjanak akik megfelelnek a kritériumoknak. Köszönöm.
Hello! Ma 11-12 óra között valaki cumizna valaki? 40 és àtlagos pasi vagyok! Kocsidban,szabadban,plàza esetleg