Pécsen ma este cumiznék/dugható is vagyok. Hely ok
Szia. Sajnos se nőt se párt nem tudtam találni. Olyan igények vannak nem is értem. Illetve igen itt a 90% semmit sem akar. Azt sem értem miért vannak itt. Ha elmegyek egy clubba nagyon ritka, hogy kaland nélkül jövök el. Akkor ez, hogy is van???? Úgy, hogy akik oda mennek valóban a kalandért mennek és, hogy jól érezték magukat. Itt minden probléma ha szőrös vagy az a bajj, ha nem vagy szőrös az a bajj, ha magas vagy az a bajj ha kicsi akkor meg az ha nagy az intimed az a bajj ha kicsi akkor meg az vicc az egész.
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 17:56

Sziasztok, bocsánat a kérdésért, de itt volt aki talált NŐ partnert ? Komolyan mondom le szo*om magam élő egyenes adásban ha mostanában bárkinek sikerült.....
Sziasztok, bocsánat a kérdésért, de itt volt aki talált NŐ partnert ? Komolyan mondom le szo*om magam élő egyenes adásban ha mostanában bárkinek sikerült.....
Idősebb telt nagy mellű nem borotvált Nőket keresek lehetsz nem független is,tőbbit privátba
Sziasztok!
Ma este Pécsett leszek, helyem van. Keresek jó fej társaságot, hölgy, pár vagy akár férfi személyében. Sok mindenre nyitott 32 éves jó megjelenésű, értelmes pasi vagyok. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg hogy jól érezzük magunkat.
Igényes emberek jelentkezését várom.
Ma este Pécsett leszek, helyem van. Keresek jó fej társaságot, hölgy, pár vagy akár férfi személyében. Sok mindenre nyitott 32 éves jó megjelenésű, értelmes pasi vagyok. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg hogy jól érezzük magunkat.

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok Hölgyeket vagy párt keresek Mohács vagy a környéken utazni tudok !

Sziasztok! Holnap Pécsett töltöm az estét (11.14). Szívesen fogadnék jó társaságot. Hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, illetve férfi, vagy férfi pár is szóba jöhet. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
32 éves, igényes, odaadó, jó megjelenésű pasi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok! Pár hölgy tagját masszíroznám.
Holnapra keresek szopnék, szopatnék! Helyem van priviz! Délutánra
Sziasztok! Péntek du-ra/estére (5-6 óra körül) keresünk az adatlapunkon leírtakhoz, igényes, annak megfelelő és találkozni is merő, tudó, megbízható partnert. Akit komolyan érdekel, az írjon csak! Köszönjük.
Ma este valaki Fonyód környékén?? Ápolt bi női rucit kedvelő srác vagyok. Képek az adatlapomon. Privát üzit varok
Sziasztok! Mohácson, és környékén keresek nőt, nőket, párokat heteró alapon.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Hello. Cumiznék Pécsen (csak én téged). Hely ok. Írj
Pécsen valaki tali?
Sziasztok Marcali Kaposvár környékéről párral ismerkednék kedves ápolt intelligens pasi vagyok
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Pécs és környékén??