Fiatal potens bika ismerkedne elhanyagolt hölgyekkel, ha egyvad szexre vagy tőlem megkaphatod, de ha egy gyengéd masszázsra, azt is. Ismerkednék párokkal akár bisex akár heteró alapon.
Dombóváron most valaki?
Sziasztok szívesen csatlakoznék párokhoz hölgyekhez! Utazni tudok

Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Sziasztok Kaposvári vagy környékbeli nőt keresek a mai napra!
Sziasztok kedves ápolt intelligens pasiként ismerkednék párral kellemes időtöltéshez Kaposvár Balaton déli partjáról szombati nap
Sziasztok keresek egy olyan hölgyet aki rendelkezik puncupumpával szeretném kényeztetni.

Sziasztok Baranyából keresünk, független, heteró, jó adottságú pasi/kat.
Erős túl súly, test szőrzet, dohányzás, /bármilyen formája/ biztosan kizáró ok.
Önkritikád legyen. Skypra szükséged lesz ha velünk akarsz ismerkedni.
ZsuTi
Erős túl súly, test szőrzet, dohányzás, /bármilyen formája/ biztosan kizáró ok.
Önkritikád legyen. Skypra szükséged lesz ha velünk akarsz ismerkedni.
ZsuTi

Sziasztok! Dombóvár Kaposvár környèki holgyeket kènyeztetnèk. Illetve beszállnèk párokhoz.
Sziasztok!
Délelőtt Pécs,és környéke kis kaland? Vagy mostanság M6 Szekszárd Pécs között?
Délelőtt Pécs,és környéke kis kaland? Vagy mostanság M6 Szekszárd Pécs között?
Sziasztok szívesen fogadnék párokat hölgyeket Pécsen saját házában!
Sziasztok este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Biszex pasit keresünk......pasik közti szexre....
Két 50 éves bi pasi megnézné bi párok szeretkezését Marcali környékén.
Sziasztok ma esetleg pécs környékén valaki kalandra??
Sziasztok,
Igényes párokkal ismerkednék minden jóra. Fogadni is tudok a Balatonon igényes, diszkrét helyen, de az utazás sem jelent gondot.
Igényes párokkal ismerkednék minden jóra. Fogadni is tudok a Balatonon igényes, diszkrét helyen, de az utazás sem jelent gondot.
Sziasztok párokat keresek akik komolyan gondolják, Baranya megyében kor alkat nem számít!!!
Kaposváron megint kantúltengés van? Csajok merre vagytok?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok! Ma valaki Dombóvár-Tamási környéke? Kalandra vágyó nők vagy passziv srácok.. írj privátban