Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Szombaton napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
B.Ú.É.K.! Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert hármasra, idővel akár négyesre is (részleteket privátban). Lehetőleg minimum 17-es intimmel (de ha kisebb, akkor is írj bátran, ez is csak egy elképzelés). Én férfiakkal full passzív srác vagyok, ezt vedd figyelembe kérlek. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Fiatal lányoknak nyalnék...
Ma délelőtt déli parton közös hoki?
Sziasztok szépnapot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek Ma illetve a Hétvégén Utazni tudok imádom a szex minden formáját

Jelen
(Ez egy válasz Krisz0613 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 22:18

Sziasztok
Köszönöm Szép napot
Köszönöm Szép napot
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Sziasztok HETERO párhoz csatlakoznék! Ahol a hölgy kényeztetése közben nem lesz a ffi tag hirtelen Bi!

Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin.
Autós kaland Pécsen...
Sziasztok! Párral vagy egyedülálló nővel ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
Fonyód ma valaki?
Sziasztok! Szekszárdon du 5 ig fiús kaland?
Párt fogadnánk hétköznap estékre....
Sziasztok! Ma Mohács környékén nő, vagy pár?
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Valaki holnap reggel Dombóvár környéke? Aktiv, passziv
Sziasztok valaki most este mohács környékén estleg szopna egyet? Autom van utazni tudok jo volna élvezni egyet

Sziasztok Szekszárd és vonzás körzetében keresek hölgy társaságot.