Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék hosszútávon egy érett hölgyet vagy párt Keszthely-Fonyód-Marcali környékéről…
Sziasztok! Kb 1 óra múlva csörge tó környékén szívesen könyítenék valakin!
Fonyód ma valaki?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szopnék Pécsen bonyodalom nélkül. Hely ok.
Hétvègèn kanos pasit kényeztetnék!
Imádok szopni és ha dugnak!
Helyem van
Imádok szopni és ha dugnak!
Helyem van
.
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
Holnap este párt fogadnánk....
Sziasztok! Ma ès holnap is hölgyhöz és párhoz is szívesen csatlakoznék! Helyem is van és utazni is tudok!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Dombóvár vagy környéke ma este?
Fonyod ma este?
Siófokon ma este valaki ? Helyem van ☺️
Kaposváron és környéken pisiszexet kedvelő partnert/partnereket keresek
Sziasztok, megismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez vagy csak kukkolnék. Kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok Zala megyéből utazni tudok
Pècs?Valakinek lenne kedve szopni?
Szia! Tamás vagyok, bajai. Január utolsó és február első hetén szabadságon lesz, lenne időm utazni, ismerkedni. 99% ban elég elfoglalt vagyok, de ez most megváltozik. Keresek egy Társat, akivel hosszabb távú célom is lenne. Ha van kedved, írj, örömmel ismerkedem, nem csak online. Szerintem sok beszélgetés után kiderül, hogy mik leszek a között pontok. Nem sex partnert keresek, attól többet. Szép és izgalmas napot!
Ma valaki Siófokon? Helyem van
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén keresnék egy igényes urat holnapi nap.
Dombóvár vagy környékén.
Nővel ismerkednék.
Nővel ismerkednék.

vazelinator