Hahó!
Pécsi nővel vagy párral ismerkednék hosszúrávon!
Pécsi nővel vagy párral ismerkednék hosszúrávon!
Sziasztok
Hétköznapokon főleg a délelőtti órákban szívesen ismerkednék
találkoznék Nővel / Párral

Hétköznapokon főleg a délelőtti órákban szívesen ismerkednék
találkoznék Nővel / Párral

Kanos pasit keresek ma estère!
Helyem van írj!
Helyem van írj!
Szép délutánt mindenkinek,
Hölgyet vagy Párt keresek Baranya megyében Utazni tudok ! Kor nem számit!

Sziasztok! Mohács és környékén keresek nőt, párt. Mai napra
Sziasztok! Délelőttönként pécsen nők, párok társaságát keresem

Esetleg más is mehetne hozzàtok?
(Ez egy válasz paroselmeny1 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Siófok Fehérvár környékén autós kalandra fiatal lány vagy pár mostanság?
Fonyód ma este valaki?
Hozzánk jöhetnél megint!
(Ez egy válasz kaposvar82 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 15:27

Kaposváron vagy a környéken holnapi napra keresek elfoglaltságot.
Kaposváron vagy a környéken holnapi napra keresek elfoglaltságot.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Igényes, fiatalos, nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék egy igazán fiatal fiút Keszthely-Fonyód-Marcali környékéről. Helyem van.
Sziasztok! Igényes, szenvedélyes, nagy méretű férfiként keresnék egy érett hölgyet vagy párt Nagykanizsa-Keszthely-Marcali környékéről.
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy, akit izgat ha pasit megles ahogy beindul rá és elspriccel?
Ma este? van gmail és skype is...
Msiboy82
Van itt olyan hölgy, akit izgat ha pasit megles ahogy beindul rá és elspriccel?
Ma este? van gmail és skype is...
Msiboy82
Sziasztok,
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Sziasztok! Pécsen valaki egy autós kaland?
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek akár ma estére vagy holnap Mohács környékén de ha ugy alakul utazok is