Sziasztok szép napot mindenkinek! HÖLGYET VAGY PÁRT KERESEK MOHÁCS KÖRNYÉKÉN!

Ma Kaposváron ebéd után egy kv velem?Hölgyek,párok?
Sziasztok! Marcali-Fonyód-Keszthely környékéről keresnék egy igényes hölgyet vagy párt, lehetőség szerint hosszú távon.
Van olyan pasi Kaposváron aki találkozna is?
Nem független 60-as hölgyet keresek,kor alkat mindegy.
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek Mohács környékén De utazok is

Sziasztok! Paks esetleg Szekszárdon ma délután valaki esetleg 5 óra magasságaban
Sziasztok! Paks esetleg Szekszárdon ma délután valaki esetleg 5 óra magasságaban
Sziasztok! Pécsen a Malomvölgyi tónál egy kukkolás, közös maszti 11 óra körül? Részleteket privátban.
Sziasztok! Ismerkednék, vékony szálkás pasival, fiatallal inkább max. 38 éves korig. Nemrég csalt meg volt párom, sportos lány vagyok, írj üzit

Pécsen torkomba élvezel? Akár most. Hely ok
Sziasztok
34 éves ápolt igényes diszkrét srác vagyok.
Somogy - Zala megyében csatlakoznèk párokhoz.
34 éves ápolt igényes diszkrét srác vagyok.
Somogy - Zala megyében csatlakoznèk párokhoz.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Nem független hölgyet keresek,kor alkat mindegy.
Hello ma estere keresunk Nagy Vastag szerszammal
Rendelkezo ferfit barartnom kenyeztetesere
Nem
1-2 perces kalandot szeretnenk es persze mindent
Csak hetero alapon helyunk nincs sajnos
Ha magadra ismersz irj szep napot
Rendelkezo ferfit barartnom kenyeztetesere
Nem
1-2 perces kalandot szeretnenk es persze mindent
Csak hetero alapon helyunk nincs sajnos
Ha magadra ismersz irj szep napot

Orális szexhez keresek hellyel rendelkező akt8v partnert.Kor,alkat nem számít.Az ápoltság fontos.
Kaposvári farkam unatkozik...
Sziasztok ! Most valaki Siófok? Helyem van
Pécsen most valaki?
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.