Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok! Én egy 32 éves srác vagyok egyedülálló, diszkrét!
Írtam privátban
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 04. 25. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 13:04

Sziasztok! Ma estére keresünk szóló pasikat! Több pasi egy nő felállásban!
A hétvégét nem Pesten töltjük!
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 04. 25. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 13:04

Jelen. Írtam privatban
(Ez egy válasz Baranya Gruppen üzenetére (2025. 04. 25. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 09:13

Sziasztok.
Szombat estère pasikat keresünk gruppenszexre.
Helyünk Bonyhádon lessz.
Helyünk Bonyhádon lessz.
Sziasztok!
Szekszard, Földvár, Paks vonzáskörzetében csatlakoznék valós párhoz vagy szóló hölgyhöz, aki mer is találkozni az írjon!
Szekszard, Földvár, Paks vonzáskörzetében csatlakoznék valós párhoz vagy szóló hölgyhöz, aki mer is találkozni az írjon!
Sziasztok.
Helyünk Bonyhádon lessz.
Helyünk Bonyhádon lessz.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Pécs környékén keresek nagy roma faszt. Előny ha vazelines. Irj privátban
Hölgyek párok esetleg a ma napközben??? Ismerkedés sex???
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Ma este Siófok-Dombóvár között nőt, párt kukkolnék.
Csak olyan jelentkezzen aki szereti ha nézik!
Csak kukkolás!
Csak olyan jelentkezzen aki szereti ha nézik!
Csak kukkolás!
Május 1-4 között keresünk párokat Siófokon.
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt akik komolyan találkoznának!! Utazni tudok nincs akadály! 32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok,
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 30 èv alattit ( max 40 ). de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 30 èv alattit ( max 40 ). de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Sziasztok! Keresünk házi barátot hosszabb távra, Kaposvar környékére. Olyat aki tudja helyen kezelni a dolgokat! Részletek privatban!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Pécsen kanos pasit leszopnék (torkos vagyok).
Ha akarsz popsiba is dughatsz.
Helyem van, de szabadban is szeretem kapni.
Ha akarsz popsiba is dughatsz.
Helyem van, de szabadban is szeretem kapni.
Sziasztok!
Ma napközt jön vki M9 hídhoz? Hölgy, Pár?
Ma napközt jön vki M9 hídhoz? Hölgy, Pár?
Egyedülálló Hölgy ismeretséget keresem Tolna megyében. Helyem van.