Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hali nèger faszit keresünk pàrom kènyztetèsère
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Augusztus első hetében Siklóson wellnessezünk.
Fiatal fiút vagy pár keresnénk.
Fiatal fiút vagy pár keresnénk.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek!!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt a Hosszú hétvégére utazni is tudok nálam nincs akadály!! Kor alkat nem számit! Én egy 32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!

Ha mobilis vagy,és szeretnéd kinyalatni a szőrős pinádat és ehez van hígéniád is csak akkór keres,lehetsz fiatal őreg nyugdijas stb...
Sziasztok!
Szekszárd és környékén kaland ma? Pár, Hölgy esetleg?
Szekszárd és környékén kaland ma? Pár, Hölgy esetleg?
Sztornó, sajnos mégsem tudok menni...
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Joreggelt
Valaki delelot pecs belvaros ?
Nagy farokkal rendelkezo uriembert keresunk
Parom kenyeztetesere
Videokat megtalaljatok profilunkban
Valaki delelot pecs belvaros ?
Nagy farokkal rendelkezo uriembert keresunk
Parom kenyeztetesere
Videokat megtalaljatok profilunkban

Sziasztok szívesen csatlakoznèk párokhoz vagy hölgyhöz de ha van kukkolható pár azt is szívesen fogadom
Sziasztok
Vékony 20 éves 40 kg lányhoz keresek havert akivel 2 en dugnánk napközbeni lenne barcson diszkréten hely van.
Vékony 20 éves 40 kg lányhoz keresek havert akivel 2 en dugnánk napközbeni lenne barcson diszkréten hely van.
Sziasztok szerdán délután keresek partnert Paks +60km nő vagy pár személyében hetero alapon!(Nem nem vagyok kíváncsi sem!)

Ott mi az elképzelés? Kit kiket vársz oda?
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Péntek vagy szombat dèlelőtt-kora délutánra keresünk autóval rendelkező ès utazni hajlandó szőrtelen fiatal sràcot harmadiknak feleségem örömère,közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, 35 év alatti sportos testalkatú férfi személyében (90 kg alatt) Kérjük csak azok írjanak akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek és hajlandóak is találkozni és nem kifogásokat keresnek. Nem kamusok vagyunk, komolyan gondoljuk de nem bárkivel és nem minden áron. Diszkréció adott és elvárt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
szia nemjön közbe semmi?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Hölgyet vagy Párt keresek Baranya megyében!! Utazni is tudok nincs akadály szerencsére !!

Holnap, 14 óra körül, Csörge-tó...
Màjus 1-2 Badacsonylàbdihegy Eldoràdó kemping esetleg valakik?30 év alatti jóképű,szerény fiúk?