Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Pécsen ma délelött valaki(k)?
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Niké-szobornál. Este 9-10 körül a Tv torony parkolónál is lehet érdekességeket látni.
(Ez egy válasz Driverke üzenetére (2025. 05. 24. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik kilátónál? Van egy pár!
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (2025. 05. 24. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 22:21

Kilátónál szinte minden napszakban lehet bele futni ilyenbe. Parkoló végében aki megáll, az feltehetően ilyen céllal érkezik.
Kilátónál szinte minden napszakban lehet bele futni ilyenbe. Parkoló végében aki megáll, az feltehetően ilyen céllal érkezik.
(Ez egy válasz 115pumpa üzenetére (2025. 05. 24. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 22:02

Sziasztok! Pécs és környékén tudtok ajánlani jó helyet ahol autós kalandot lehet összehozni napközben?
Sziasztok! Pécs és környékén tudtok ajánlani jó helyet ahol autós kalandot lehet összehozni napközben?
Sziasztok Pécsen hölgy aki mer találkozni?
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Kaposvárról egy nő sincs? Hellyel? Akár párban, akár perverz is!
Iregszemcsén ma este 21:-22 óra között autódba, kölcsönös orál?
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Dombóvár vagy Tamási környékén keresek hellyel rendelkező pasit vagy csajt minden jóra!
28, uni sportos vagyok!

28, uni sportos vagyok!
Kedves hölgyek, kényeztető masszázst ajánlok vasárnapra Siófok- Veszprém vonalon. Érdeklődés privátban. Szép napot!

Kanos pasit keresek!
A hétvégén helyem van fogadni tudlak!
Irj
A hétvégén helyem van fogadni tudlak!
Irj
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok részemröl nincs akadály!! Bármikor jó nekem ! Kor alkat nem számit

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Somogy megyében, vagy közelében ma este srác? hely nincs, utazni tudok
Sziasztok! Zalakaros és környékén kinek lenne kedve kalandozni?? Privát írjatok!!
Párhoz ès hölgyhöz csatlakoznék Somogy - Tolna - Baranya megyében. Privát üzenetet írjon, akit érdekel. Köszi!
Hölgyek, lányok,párok.... A holnapi napon ki lenne kíváncsi szigorúan heteró alapon egy 40-es jóképűnek mondott, sportos férfi érzéki masztijára? Szekszárd-Paks-Dunaújváros.... Válaszokat privátban várok....