Sziasztok szép estét kivánok mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek akikhez lehetne csatlakozni Akár ma este utazni tudok De mehet egy jó Autos kaland is

Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Sziasztok! Magára igényes nőket keresek pisis élményekre is. Előny ha az anált és az alárendelt szerepet is szereted. Egyik sem elengedhetetlen, a gondolatom első fele a fő cél de nem kötelező. Köszönöm! Ha szereted nézni, ahogy keményen dugják a nejed, keress bizalommal! Átlagos testalkatú borotvált 16/5-ös átlagos kőkemény farokkal, bő spermával. Akár nálatok akár nálam! Lehetnek extrém kívánságok is
a jó ízlés határain belül. Ha van valami fétisetek esetleg. Az megbeszélés kérdése. Lehet hosszútávú rendszeres kapcsolat is! Mondjuk én azt részesiteném előnyben
Csakis komoly érdeklődők írjanak, kép csere kötelező viber ha kérhetem + telefonos beszélgetés is elengedhetetlen, sajnos a sok kamus miatt ma már ez is alap lett... A legjobbakat mindenkinek!

Sziasztok valós párok ismeretségét keressük, csak párok szóló férfit nem. Privát üzenetek be.
60-an fölőtti kővér nagy mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek de egyedűl álló hölgynek jobban őrűlnék.
Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt akár ma estére utazni tudok részemröl nincs akadály!
De autos kalandba is benne vagyok

.
Autós kaland Pécsen
Párohoz ès hölgyhöz csatlakoznék Somogy - Tolna - Baranya megyében. Privát üzenetet írjon, akit érdekel. Köszi!
Sziasztok ismerkednék párokkal, privatba várjuk az üzenetet.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
.
Sziasztok 31. én napközben a szabadban valaki ?
Ha elmultál 60-an és duci kővér nagy mellű dús szőrzetű vagy és szívesen nyalatnád a puncit,várom válaszod
Sziasztok gondolom már nem aktuális?
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 07:31

Joreggelt pecsiek
Ma varosban leszunk felesegemmel
Delelotti orakban
Ha valaki rendelkezik nagy vastag borotvalt fasszal jelentkezzen
Ma varosban leszunk felesegemmel
Delelotti orakban
Ha valaki rendelkezik nagy vastag borotvalt fasszal jelentkezzen
Sziasztok az fránya kor
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 12:49

Nem sok eséllyel, de : keresünk olyan harmadikat, aki dugna fiatal feleséget, de őt is lehet dugni, szopni és dugna vagy szopatna mindkettőnket. Magyarán egy mindenben benne lévő biszex NAGY mérettel rendelkező, ápolt férfit keresünk.
Privátban, konkrét képekkel.

Kis kaland valaki(k) ma 16.00 környéken Pécs Melinda garázssor leghátsó részén?
Párohoz ès hölgyhöz csatlakoznék Somogy - Tolna - Baranya megyében. Privát üzenetet írjon, akit érdekel. Köszi!
Kanos pasit keresek olajos farok masszázs szopás amihez kedved van dugható is vagyok irj!
Nem sok eséllyel, de : keresünk olyan harmadikat, aki dugna fiatal feleséget, de őt is lehet dugni, szopni és dugna vagy szopatna mindkettőnket. Magyarán egy mindenben benne lévő biszex NAGY mérettel rendelkező, ápolt férfit keresünk.
Privátban, konkrét képekkel.