Sziasztok valaki?
Sziasztok Ma du este pecs harkany mohacs könyékén pár ki ferfit keres 3iknak
Két 50 éves bi pasihoz közös farokverésre Marcali környékén?
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra
Sziasztok valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására, csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet várunk.
Privát üzenet várunk.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok! Ma este ráérő partnert keresek Paks, Dunaföldvár környékén. Írj!
Sziasztok Balaton déli parton hölgyel találkoznék.
Sziasztok. Bólyon ma nő, pár ?
Sziasztok! Szombatra keresek Siófokon illetve környékén autós kalandra biszex pasit, párt!
Autós vagy szabadtéri találkozóra!
Én uni biszex pasi vagyok!
Autós vagy szabadtéri találkozóra!
Én uni biszex pasi vagyok!
Sziasztok! Szivesen beszállnék sokadiknak a hölgy örömére de egyedülálló hölgyet is kényeztetnék nyelvel és farokkal egyaránt. Pécs és környéken. Fogadni tudok utazni ésszerű határokon belül tudok.
Pécsen délután valaki(k)?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Sziasztok Baranya megyében esetleg hölgy vagy pár a hétvégén vagy ma akikhez lehetne csatlakozni ? 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok holnap valaki Somogy?
A szombat (holnap) esti simonfai (Somogy megye) éjszakai túrára keresek 50 feletti társakat adatlapom szerint. Lányok, párok igen, fiúk nem.
Nyilvános teljesítménytúra, indulás este nyolckor, 20 km távon.
A rendezvény jellegéhez igazodva a program egy jó kirándulás, bemutatkozó beszélgetés.
Privát levélben várom a jelentkezést.
Nyilvános teljesítménytúra, indulás este nyolckor, 20 km távon.
A rendezvény jellegéhez igazodva a program egy jó kirándulás, bemutatkozó beszélgetés.
Privát levélben várom a jelentkezést.
Kaposváron ma délelőtt cumiznék!!
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Siófok!!!?? Aktív Aktuni keresek...vagy párt...akit szophatok szopna...45-65 kor?
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit leszophatnék.