Sziasztok, a hosszu'hetvegen keresem kalandozni vagyok partnerem, partnereim a deli parton -Siofok/ Zamardi-.. kellemes pillanatok jeligere.
Szombat délután pár esetleg ?
Iregszemcsén ma este 21:30-22:00 között kölcsönös orál, autódba.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Vasárnap délután jön valaki a Bajai nudira?
Sziasztok Somogy valaki szombat napközben?
Idős hölgyek jelentkezését várom,kor alkat mindegy...
Sziasztok a hétvégén hozzánk illő pár Harkányban vagy környékén? ZsuTi

Sziasztok valaki jövő héten #BABOD OFFROAD?
Vlkik ma este egy jo csatogost kutyaban?
Csak hetero alapon
Csak hetero alapon

Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Mohács-Bóly környékén szopatnék kocsiban !!

Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit rendszeresen szophatnék.Júni11-12.-én este tudok fogadni Sikondán.
Sziasztok.
Mai napon Székesfehérvár-Szekszárd-Mohács útvonalon találkoznék akár csak kukkolás vagy bármi
Mai napon Székesfehérvár-Szekszárd-Mohács útvonalon találkoznék akár csak kukkolás vagy bármi
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Ma reggeli órákban Pécsen potens igényes férfit keresek kölcsönös dolgokra !
Sziasztok Első sorban Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt! Utazni tudok részemröl nincs akadály akár Autos kalandba is benne vagyok
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem

Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!
Pünkösdi hétvégére valami jó kis program a Balaton déli partján, ottalvással?
Adatlapot olvass mielőtt üzenetet írsz. Dohányzás minden esetben kizáró ok.
Adatlapot olvass mielőtt üzenetet írsz. Dohányzás minden esetben kizáró ok.
Merre felé érdemes menni? Hídtól Pest vagy Mohacs felé?
(Ez egy válasz Bejci1980 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 16:11

2 autó állt a híd alatt mikor ott voltam, de nem taliztam emberekkel
2 autó állt a híd alatt mikor ott voltam, de nem taliztam emberekkel
(Ez egy válasz Pár3743p üzenetére (2025. 06. 04. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Köszi, de úgyis hideg még,nem a fürdés az elsődleges
(Ez egy válasz Bejci1980 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)