Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja...
Csodálatos szép napot Mindenkinek!
Passzív Bi mazo pasi vagyok.
Ennek ismeretében keresek hosszútávra társat egy Hölgy személyében.
Olyan Hölgyet keresek, aki így fogad el ahogy vagyok és nem akar megváltoztatni.
Egyedül élek a saját házamban.
Én nem költözöm!
Tolna megyében, Hőgyész mellett egy pici faluban élek.
A diszkréció adott és elvárt!
Nincsen gyermekem, így örökösök sem.
Nem vagyok gazdag ember, de az eszem a helyén van.
Nem a farkam irányítja az agyamat.
A Hölgy legyen:
Tudjon és szeressen sütni, főzni, mert én utalok.
38 és 58 év között legyen.
Szeresse, hogy én a kertjében megtermelem a gyümölcsöt és egyéb főznivalót.
Szeresse és élvezze a szexet. Akár kezdeményezhet is.
Úgy gondolom ennyi egyenlőre elég.
Aki kíváncsi rám, megtudhat ezt-azt meg az adatlapomról is.
Ám, h az sem elégíti ki a kíváncsiság, Írjon egy, vagy több úzenetet és bátran kérdezzen. Tabu nélkül válaszolok.
Kapusok és női név mögé bújt fázik, ill. gyerekek mással szórakozzanak.
Köszönöm, hogy végig Olvastátok a levelem.
További szép napot!
Üdvözlettel!
Gábor.
Passzív Bi mazo pasi vagyok.
Ennek ismeretében keresek hosszútávra társat egy Hölgy személyében.
Olyan Hölgyet keresek, aki így fogad el ahogy vagyok és nem akar megváltoztatni.
Egyedül élek a saját házamban.
Én nem költözöm!
Tolna megyében, Hőgyész mellett egy pici faluban élek.
A diszkréció adott és elvárt!
Nincsen gyermekem, így örökösök sem.
Nem vagyok gazdag ember, de az eszem a helyén van.
Nem a farkam irányítja az agyamat.
A Hölgy legyen:
Tudjon és szeressen sütni, főzni, mert én utalok.
38 és 58 év között legyen.
Szeresse, hogy én a kertjében megtermelem a gyümölcsöt és egyéb főznivalót.
Szeresse és élvezze a szexet. Akár kezdeményezhet is.
Úgy gondolom ennyi egyenlőre elég.
Aki kíváncsi rám, megtudhat ezt-azt meg az adatlapomról is.
Ám, h az sem elégíti ki a kíváncsiság, Írjon egy, vagy több úzenetet és bátran kérdezzen. Tabu nélkül válaszolok.
Kapusok és női név mögé bújt fázik, ill. gyerekek mással szórakozzanak.
Köszönöm, hogy végig Olvastátok a levelem.
További szép napot!
Üdvözlettel!
Gábor.
Hello. Szombat éjjelünk szabad, utazni tudunk. Kizárólag párokat keresunk.
Holnapi napra keresnék idősebb telt nagy mellű hölgyet,fogadni és utazni is tudok
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Szépnapot mindenkinek! 50 es pasiként hőlgyet vagy párt keresnék hetero alapona hôlgy őrőmére! Délelőtti oràkrban! Tolna baranya!
65+os nagy mellű nem borotvált hölgyet vagy ilyen párt keresnék
Somogy Baranyában keresek partnert, hölgy pár.. illetve online partnert keresek országosan szexchat erotikus történetek személyre szabva.
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát? Balaton déli partja.
Balaton déli part környékén ismerkednék.60 as vékony mindenre nyitott férfi.
Június 14-én szombaton Berényben ismerkednénk.
Babod valaki bii?
Sziasztok. Holnap délután valaki lesz az M9-nél? Hölgy, pár esetleg?
Unalmas!!! Hagyd már ezt a bemásolt szöveged,nem vevő rá senki!!! Beteg vagy??
Unalmas!!! Hagyd már ezt a bemásolt szöveged,nem vevő rá senki!!! Beteg vagy??
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 19:14

zia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok szép estét mindenkinek! Baranya megyében Mohács környékén esetleg hölgy vagy pár Ma estére? Autos kaland vagy ha tudtsz-tok fogadni az jó volna
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Melyik részét nem érted?
(Ez egy válasz BIKAJOE üzenetére (2025. 06. 11. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Scziasztok ma este huncutkodnánk egy kicsit párok és bi lányok jelentkezés várjuk, esetleg szimpatikus férfi is szóba jöhet.
Hétvégén pécsi hölggyel vagy párral ismerkednék.