Sziasztok vasárnap napközben Kaposvár valaki?
Sziasztok!! Kedves és nornális Párt keresek!! Hosszú távra házi barát lennék!! Utazni tudok!!
.
PÉCSIEK FIGYELEM!
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Valaki most Pécsen? Szopnék egy nagy farkat kocsiban. Csak megallunk, leszoplak és megyünk. Én 30-as helyesnek mondott srác vagyok. Csak semmi komplikáció.
Ma este 22 után Tamási Dombóvár környékén nő vagy pár autós kalandra?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok valós párként, valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet várunk.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Privát üzenet várunk.
Sziasztok! Adat lapunknak megfelelően keresünk most partnert M9 Duna partra.
Zamárdi-Siófok környékén ki ismerkedne?
Szombat délután/este párommal párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznánk, női bi ok!
Szombaton Balatonberényben leszünk párokkal ismerkednénk.
Házibarátot keresünk,
profilunknak megfelelően.
profilunknak megfelelően.
Szisztok holnapi éjjellünk szabad. Párral találkoznánk Baranya megyében
sziasztok dunaujvaros szekszard kalocsa környeken taliznek sok minden erdekel kedvenc a lab sex
Pécsen budai vám kőrnyéki hölgy? Kor alkat mindegy...
Kellemes Napot kivánok Mindenkinek! Első sorban Baranya megyében keresek Hölgyet vagy Párt akár ma vagy a hétvégén valamikor
kortol függetlenűl szívesen csatlakoznék Bárkihez
Utazni tudok részemröl nincs! 32 éves független srác vagyok
részemröl lehet a dolog hosszabb távú is

Holnap Berényben párok közeledését szívesen fogadjuk.
Ha szeretnéd élveztetni magad és helyed is van keres,teltkarcsú,duci,akár kővér,nagy mellű hölgyeket keresek kor függetlenség mindegy. De bárkit meghalgatok ha van jó őtleted.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!