Most éjszaka?
Ozorán van helyem!
Privit várok!
Ozorán van helyem!
Privit várok!
Sziasztok orfün valaki?
Balaton déli part valaki tali. Mindenre nyitott 60 as vékony férfi vagyok!
.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Siófokon most valakit szivesen leszopnék
Sziasztok. Mi megyünk...
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő hét első felére párt keresünk. Privát üzenetet várunk...
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Sziasztok Magyarhertelendi fürdőbe lesz ma valaki?
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Első sorban Baranya megyében keresek Hölgyet vagy Párt Ma vagy a hétvégén valamikor Utazni tudok részemröl nincs akadály! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok! Ma délután valaki M9 híd? Nudi vagy/és bármi más egyéb kaland?
Ma estefelé siófok környékén szivesen szopnék
Siófokon ma valaki?
Kaland?
Kaland?
Iregszemcsén ma este 9:30-10:00 óra körül kölcsönös orál, diszkrét pasival autódba?
Privátban írj, köszönöm.
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
21 és 22-re keresünk párokat Siófokon.
Jövő hét valamelyik délutánjára/estéjére párt keresünk. Privát üzenetben folytatjuk....
Sziasztok este 7 környékén Bóly közelében lenne kedve valakinek szopni egyet autoban?