Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Siófokon, vagy Keleti medencében csinos Nő vagy pár, aki pasit keres? Akár vitorlázás is szóba jöhet, nudi, és ami kialakul...
SIófokon tudtommal nincs nudi, vagy hol tervezed?
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot! Ui: Júli3-10ig Balatonlelle
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
olyan not keresek aki szereti a biszex pasikat hosszu távra akár hozzám is koltozhetne án 53 vagyok szolnok mellett lakom
Pécs most valaki?
Sziasztok hétvégente kaposvartol 24 km re helyel rendelkező 40 eves férfi vagyok ha nem rendelkeztek hellyel illetve nem tudjátok megoldani én szívesen nyújtok számotokra helyet ahol egymasei lehettek . Lehetek néző illetve igény szerint be is szállok. Írjátok privátba .
Szívesen nyalnék puncit
Sziasztok cap d Agde swingerpartra, keresek utitarsakat. Egy hétre mennék autóval ,3 hely még van..
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok
siklós vagy harkányban pár valaki?
sziasztok dunaujvaros szekszard kalocsa környeken taliznek sok minden erdekel sex bem kedvenc a lab sex talpak köze tenni 17 6 farkam
Éjszakai fürdőzés, huncutkodás Szántódon valaki?
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár, pécs környékén egy kis kalandozás?
Ma este hölgy vagy pár, pécs környékén egy kis kalandozás?
Siófokra megyünk pàromnal nudizni, stb
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek első sorban Baranya megyében De utazni is tudok ! Csak olyanok írjanak akik tényleg mernek találkozni is és komoly szándékuak köszönöm

A Balaton déli partján szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját. 190 magas sportos izmos férfi vagyok.
Ha olvassa ezt a bejegyzést, akkor azt kérjük, hogy írjon ránk privátban az a tetovált, fekete Nissan X-Trail-es srác, akivel pünkösd vasárnap találkoztunk az M9-nél, illetve most csütörtökön is jött velünk szembe a bekötőúton.
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk