Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek !! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz utazni tudok részemröl nincs akadály
kor alkat nem számit kupakoljunk egyet vagy akár rendszeresen
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére.
Sziasztok nő és pár társaságát keresem minden jóra hetero alapon !

ma este éjjel valaki valakik kaposvár boglár fonyód útvonalon?
Javítanám péntekre
(Ez egy válasz Play_with_me_ üzenetére (tegnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:06

Szombaton keresek srácot közös, kölcsönös lazulásra, Balaton környékén, illetve Somogy, Baranya megyében, helyem nincs, utazni tudok
Idős hölgyekkel mennék strandolni,korod alkatod mindegy lényeg jó fej fitt mamik irjanak,ne húzd az időt!
Szombaton keresek srácot közös, kölcsönös lazulásra, Balaton környékén, illetve Somogy, Baranya megyében, helyem nincs, utazni tudok
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt Ma estére!! Akár autos kaland is mehet

Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok. Hölgyet keresek tartalmas időtöltésre, kényeztetésre, masszázsra... érezzük jól egymást!
Privát üzenet várok!

Sziasztok ma délután estefelé valakire last minute Horvátország tenger? Teljesen költség mentesen! Vissza vasárnap délutáni érkezünk!!
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok ma de tv-toronynal?
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Idős nagy mellű jól táguló hölgyet keresek,de pár is irhat
Sziasztok Ma estére keresek Hölgyet vagy párt esetleg Autos kaland? Baranya megyében keresek de utazok is
32 éves független srác vagyok

Sziasztok Balaton déli partján van elhanyagolt feleség ?
Sziasztok! Holnaptól keresek párt Balatonberényi nudi strandon leszek, helyem van , keresetek 3 napig leszek, élvezzük a nyarat! zsolti