Ma délután Csisztai fürdőn leszünk, lesz ott keresésünknek megfelelő férfi?
Sziasztok!
Szép farkú, ápolt, biszex férfivel ismerkednénk főleg Kaposvár-Dombóvár környékén. Mi egy ápolt, kedves gyermekes pár vagyunk, ennek tudatában időnk és helyünk behatárolt. Nem minden áron keresünk, de ha valakivel közös a szimpátia, bármi lehetséges
Szép farkú, ápolt, biszex férfivel ismerkednénk főleg Kaposvár-Dombóvár környékén. Mi egy ápolt, kedves gyermekes pár vagyunk, ennek tudatában időnk és helyünk behatárolt. Nem minden áron keresünk, de ha valakivel közös a szimpátia, bármi lehetséges

Sziasztok! Holnap délután valaki vagy valakik csörge tó? Hátha nem lesz unalmas a délután itthon.
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz valamikor a mai nap folyamán vagy holnap Bármikor ! Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Hello! Valaki szopna egyet? Marcali mellett! 9-ig ok
Sziasztok esetleg most a reggeli órákban nincs kedve valakinek egy autós kalandhoz hölgy vagy pár??? Somogy, Baranya, Tolna !!!!
Valaki tud vmi programot?

Holnap vevő lennék minden jóra. Nők, idősebb hölgyek illetve harmadiknak párokhoz csatlakoznék.
Balatonföldváron esetleg most valaki?
Sehol senki Orfün?
Sziasztok! Lányt,párt keresnék! Adatlapom kitöltve.
Tolna-Fejér-Baranya. Utazni tudok!!!
Tolna-Fejér-Baranya. Utazni tudok!!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Marcaliban este későn szopna valaki két pasit?
Sziasztok ma este /ejszaka Pécsiton kaland itt logatom a kukacomat
Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére de szoló hölgyet is szívesen kényeztetnék!! Pécs és környéke!
Sziasztok. Holnap dél körül Bonyhád - Szekszárd útvonalon autós kalandra valaki?
Ma estére fiatal pécsi párkent keresünk beszállót, első körben hölgyet.
Hello! Holnap reggel 6-7.30 óra között cumizna esetleg valaki? Kocsidban, szabadban! Marcalihoz kózel