Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén?
Hölgyike... Egyetlen szóval a hímsoviniszta felsőbbrendű vérnacsó bemutatta magát...Mondjuk ezt pont ő nem fogja érteni...
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 11:31

Sziasztok kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán kor alkat nem számit! Utazni tudok !

Sziasztok. Kezdő biszex párként keresünk szintén biszex párt, biszex hölgyet, vagy biszex férfit. Csak fogadni tudó partnerek jelentkezését várjuk Kaposvár 100 km körzetéből. Részletek adatlapunkon.
Sziasztok kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán kor alkat nem számit! Utazni tudok !

Zamárdi és Balatonszemes között a héten valaki,valakik egy kis kalandra kaphatóak lennének?
Egy kis bisex játék , szivesen meglátogatnék valakit most.
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Jővő hét szombatra keresek idős nagy mellű nem bortvált hőlgyet aki eljőnne Szigetvári strandra,részleteket megbeszéljűk privátba
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek az adatlapom szerint...
Hölgyet, párt keresek az adatlapom szerint...

Sziasztok szép estét kivánok mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek Ma este akikhez lehetne csatlakozni Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok!
Baranyában csatlakoznék párhoz! Ápolt, szép vastag méretű sracz egyik...
Baranyában csatlakoznék párhoz! Ápolt, szép vastag méretű sracz egyik...
Elnézést! Most làttam, hogy nem az ment àt amit írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 15:44
Törölt felhasználó (4727911)

Sziasztok. Ezt nem írás, ezzel mit kezdjünk?
Sziasztok. Ezt nem írás, ezzel mit kezdjünk?
(Ez egy válasz Kellemes75 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 09. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 12:17
Törölt felhasználó (4727911)

Augusztus 15-re keresünk srácot, harkányban leszünk
Szinte reménytelen, de a szerencsére bízom magam. Keresem azt a párt akinél cc egy hónapja érdeklődtem Fonyódligeten a látogatóközpontról. Véletlen, bizsergős beszélgetés volt egy hihetetlenül semleges témáról és valahogy azóta is motoszkál a fejemben. Persze bőven benne van a pakliban, hogy én gondolom túl. A szőke hölgy pedig ......... Ha vélelenül célba érne a palackposta az komoly dolog lehetne.
34 éves, diszkrét, mobilis férfi párt keres ismerkedésre és közös élményekre.
Vastag és formás a méretem.
Autós vagy szabadtéri találkozó is szóba jöhet.
Nyitott vagyok többféle dinamikára – fontos a tisztelet és a szimpátia.
Kép kérésre megy.
Írjatok bátran!
Vastag és formás a méretem.
Autós vagy szabadtéri találkozó is szóba jöhet.
Nyitott vagyok többféle dinamikára – fontos a tisztelet és a szimpátia.
Kép kérésre megy.
Írjatok bátran!
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Augusztus 15-re keresünk srácot, harkányban leszünk
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!