Sziasztok!
Kaland Siófokon ma(péntek)? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Siófokon ma(péntek)? Hölgy, pár?
Írjatok
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Hali, holnap kora reggel Szekszárd Csörge tónál szopnèk, dughato vok.
Passzív Bi mazo pasiként keresem játszótársa(i)m Tolna megyében. Helyem van!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet ,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet ,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Üdv
Hétvégére keresem hölgy ,pár partnerem. Hely megoldható
Hétvégére keresem hölgy ,pár partnerem. Hely megoldható
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok! Negyvenes, intelligens, ápolt párként keresünk egy normális, értelmes, szimpatikus, kulturált HETERO férfit 40 feletti korosztályból Balatonlelle/Balatonboglár környékén, akivel néhány üzenetváltás után most hétvégén (vagy ha most mégsem jönne össze, akkor esetleg a közeljövőben) megejthetnénk az első face-checket. A folytatás a kölcsönös szimpátián múlik, de kérlek azt tartsátok szem előtt, hogy nem itt élünk, tartalmas életünk van ( gyerekek, munka stb) A jelentkezést privát üzenetben várjuk. Egy soros üzenetekkel, türelmetlen pasikkal nem tudunk mit kezdeni. Plusz pont, ha van az oldalon látható képed, ami nem farokszelfi. Nem mindenáron, és nem bárkit keresünk. Molett feleség, potens férj, aki gyors potyapuncit keres, nem jó helyen jár. Mindenkinek próbálunk válaszolni, köszi a türelmet!
Szőrős @-ot kényeztetnék Pécsett Kor nem számít , egészség és diszkréció igen! Hely megoldható
Sziasztok balatonfoldvaron leszek 1 hetet szivesen szopnek kocsiban pasit
Kep van az oldalamon
Irj privatba
Kep van az oldalamon
Irj privatba
Szívesen jönnék ha lehet
(Ez egy válasz valaki141 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 19:43

Kicsit sovány a fehozatal mindenki dugni akar de ha lehet senki nincs .
Lehetne 2 pasi is csak nincs.( jó szexet mindenkinek)
Sziasztok!
Hétvégén Imre major, Pál major, Csisztapuszta környékén kaland? Hölgyre, vagy párra gondoltam. Kérlek privátban írj!
Hétvégén Imre major, Pál major, Csisztapuszta környékén kaland? Hölgyre, vagy párra gondoltam. Kérlek privátban írj!
Sziasztok
Ma landolunk a Siófok Plázson esete parokkal ismerkednénk!!
Privát üzenetben
Ma landolunk a Siófok Plázson esete parokkal ismerkednénk!!
Privát üzenetben
??????
(Ez egy válasz valaki141 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 19:43

Kicsit sovány a fehozatal mindenki dugni akar de ha lehet senki nincs .
De gondolom nem gyalog...
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfenyves környékén találkoznék
Sziasztok!
34 éves, ápolt, igényes és mobilis férfi vagyok. Vastag, formás mérettel rendelkezem, és nyitott vagyok minden olyan találkozásra, ahol adott a kölcsönös szimpátia, tisztelet és diszkréció.
Baranya megyében keresek, Pécs és környéke előny, de rugalmas vagyok.
Fogadó hely esetén könnyebb, de szívesen bérelek szobát is.
Képet kérésre küldök.
Várom azok jelentkezését, akik valóban szeretnének találkozni!
34 éves, ápolt, igényes és mobilis férfi vagyok. Vastag, formás mérettel rendelkezem, és nyitott vagyok minden olyan találkozásra, ahol adott a kölcsönös szimpátia, tisztelet és diszkréció.
Baranya megyében keresek, Pécs és környéke előny, de rugalmas vagyok.
Fogadó hely esetén könnyebb, de szívesen bérelek szobát is.
Képet kérésre küldök.
Várom azok jelentkezését, akik valóban szeretnének találkozni!
10 kmre vagyok
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, gondolom harkány messze van.
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 08:42

Sziasztok!
Kaland Siófokon péntek- szombat? Hölgy, pár?
Írjatok
Írjatok
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok