Kíváncsi lányt, nőt keresnék webkamerás kukkolásra, akit izgat ha látja, hallja, ahogy a pasi rá izgul és elélvez.
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Sziasztok!
Strand fesztiválon valaki esetleg kapható egy kis kalandra!
Lányok, párok,pasik is érdekelnek!
Strand fesztiválon valaki esetleg kapható egy kis kalandra!
Lányok, párok,pasik is érdekelnek!
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma este bármikor ! Utazni tudok részemröl nincs akadály

Sziasztok, holnap délutánra estére keresek nőt vagy párt a déli parton. Írjátok privit utazni tudok
Sziasztok! Tud valaki Gloryhole helyet Pécs és környékén? Esetleg van akit izgat a téma? Privátban legyen kedves jelentkezni akinek felkeltette az érdeklődését. Köszönöm
És egész Pest megyében nincs már buzi akit leszophatnál?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (ma 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:27

Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!Szállás megoldott.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!Szállás megoldott.
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Jól táguló nagy melű nagyikat keresek,csak az irjón aki komolyan gondolja,cél az élveztetés,de ha esetleg párnál kell a hölgyet akkór is irj bátran

Sziasztok! 29-ig a Balaton délnyugati sarkában vagyunk. Esti programokhoz keresünk párokat, lányokat, fiúkat. Helyünk nincsen, de utazni tudunk ésszerű határokon belül. Adatlapon minden lényegi információ! Rajtunk nem fog múlni!

Hali szívesen találkoznék a mai est folyamán valakivel elég nyitott gondolkodású srác lennék ! Várom a lehetőségeket
Siófokon ma valaki?
Bocs nemide akartam.
Kukkolnék ma ábrahámhegyenen.
Sziasztok ma Pakson valaki koncert után pár?
Sziasztok! Szombaton siófok és környékén szopnék!
))

Ma estére hölgyet keresünk 3. nak
Sziasztok! A Balaton déli partján hölgy vagy pár aki kalandozna ma éjjél? Sportos, igényes , jó méretű pasi vagyok.
Sziasztok, péntek késő délutánra keresek kalandot a déli parton. Írj privit
Sziasztok mai naptól balatonon vagyunk Siófokon 2 éjszakát. Lenne esetleg par vagy holgy aki talalkozna velünk? Beszélgetés es ha van szimpátia akkor utánna akár bármi alakulhat.
Cumiznék Pécsen...