Bisex nagyméretű pasit keresünk ma estére Kalocsa mellé ( max 45 éves korig)
Szia,gyere kalocsara.
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (ma 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sziasztok
Vasárnapra és hétfőre keresnék párt, hölgyet!
Hetero, illetve biszex alapon!
Minden jóban benne lennék!
Siófok és környéke! Fogadni és utazni is tudok!
Vasárnapra és hétfőre keresnék párt, hölgyet!
Hetero, illetve biszex alapon!
Minden jóban benne lennék!
Siófok és környéke! Fogadni és utazni is tudok!
Sziasztok. Még mindig keresünk a mai estére hellyel rendelkező párt Baranyában. Mi 30 as pár vagyunk
Kaposváron egy hölgy sincs itt?????
Párokhoz csatlakoznék Tolna megye illetve Fejér megyében
Sziasztok szivesen beszalnek 3.nak.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt nagy mellű hölgyet keresek,kor mindegy érett gyümölcs előny.
Sziasztok! Ma sötétedés után Csörge tónál valaki?
Udv, ma napon kalandoznek Balaton déli partjan, utazni tudok
Balatonboglár környékén keresek hölgyet aki kiverne vagy lecumizna.
Tovabbi részletekért privizz.
Nem bánod meg!
Tovabbi részletekért privizz.
Nem bánod meg!
Sziasztok!
Pécsett, Baranyában ismerkednék nyitott párral, ápolt sportos jó méretű tabumentes srác vagyok!
Pécsett, Baranyában ismerkednék nyitott párral, ápolt sportos jó méretű tabumentes srác vagyok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen beszélgetnék lányokkal fiúkkal párokkal sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van.
Dombóvár és környékén szopnék egy jót!
Sziasztok paral vagy holgyel ismerkednenk kozos hancurozas celjabol mi par vagyunk es oljan paral vagy holgyel ismerkednenk aki bi bealitotsagu
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz akár ma este vagy a hétvégén bármikor
Ma este (péntek) szívesen fogadnánk szexipárt Pécsen.
Szívesen fogadlak a lakásomban kialakított masszázs szobámban ami az ellazulásról és a kikapcsolódásról szól.
Amit kapsz, egy teljes relax masszázs, majd megkeressük azokat a pontokat , területeket amik a teljes kielégüléshez vezetnek.
A cél a Nőiességed növelése és férfi kezek között átélt valódi orgazmus . Minden ami történik, a te bele egyezéseddel történhet.
Az ajánlat teljesen ingyenes, csak is az ellazulásról a kikapcsolódásról és az orgazmus megéléséről szól.
CSAK NŐKET MASZIROZOK. De az ajánlat pároknak is szól.
Amit kapsz, egy teljes relax masszázs, majd megkeressük azokat a pontokat , területeket amik a teljes kielégüléshez vezetnek.
A cél a Nőiességed növelése és férfi kezek között átélt valódi orgazmus . Minden ami történik, a te bele egyezéseddel történhet.
Az ajánlat teljesen ingyenes, csak is az ellazulásról a kikapcsolódásról és az orgazmus megéléséről szól.
CSAK NŐKET MASZIROZOK. De az ajánlat pároknak is szól.

vazelinator

extrapár