Nagy méretekkel rendelkező hölgyet keresek
.
Szia! Pénteket nem tudom de 7-ét igen!
(Ez egy válasz Ujvevő üzenetére (2026. 02. 04. szerda 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 04. szerda 04:56
Péntek este swinger buli vagy privát buli lesz valahol?
Ápolt 45/185/88 pasi vagyok.
Sziasztok. Pécsen keresnék egy kedves telt hölgyet baráti kapcsolatra!
Èn 51 éves független ffi vagyok. Többit privátban....
Èn 51 éves független ffi vagyok. Többit privátban....
Péntek este nővel, párral találkoznék Kaposvár Pécs Dombóvár környékén, de utazom messzebb is!
Ápolt, borotvált 45/185/88 pasi vagyok.
Ápolt, borotvált 45/185/88 pasi vagyok.
Sziasztok! Hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt keresek Szekszárdon tartalmas kölcsönös szexre diszkréció adott és elvárt írj privát ha érdekel.
Nagy mellű nem borotvált jol táguló hölgyeket keresek bármejik korosztálybol,lehetsz nem független is stb...
Bevállalós hölgy kerestetik Baranya megyében. 40 éves normál pasi.
Cumiznék Pécsen. Kertvárosban van helyem.
Sziasztok! Fiatal párként (33F, 27N) ismerkednénk hasonló korú párokkal. Helyileg Szekszárd!
Szívesen fogadlak a lakásomban kialakított masszázs szobámban ami az ellazulásról és a kikapcsolódásról szól.
Amit kapsz, egy teljes relax masszázs, majd megkeressük azokat a pontokat , területeket amik a teljes kielégüléshez vezetnek.
A cél a Nőiességed növelése és férfi kezek között átélt valódi orgazmus . Minden ami történik, a te bele egyezéseddel történhet.
Az ajánlat teljesen ingyenes, csak is az ellazulásról a kikapcsolódásról és az orgazmus megéléséről szól.
CSAK NŐKET MASZIROZOK. De az ajánlat pároknak is szól.
Amit kapsz, egy teljes relax masszázs, majd megkeressük azokat a pontokat , területeket amik a teljes kielégüléshez vezetnek.
A cél a Nőiességed növelése és férfi kezek között átélt valódi orgazmus . Minden ami történik, a te bele egyezéseddel történhet.
Az ajánlat teljesen ingyenes, csak is az ellazulásról a kikapcsolódásról és az orgazmus megéléséről szól.
CSAK NŐKET MASZIROZOK. De az ajánlat pároknak is szól.
.
Sziasztok!
Igényes párt, esetleg intelligens, sportos, igényes, megbízható férfit keresünk többes vágyaink megéléséhez..
Nem levelezőpartnert, hanem valóban találkozni szándékozókat keresünk.
Privát üzenetben várjuk, aki úgy érzi, hogy illik rá a leírás..
Igényes párt, esetleg intelligens, sportos, igényes, megbízható férfit keresünk többes vágyaink megéléséhez..
Nem levelezőpartnert, hanem valóban találkozni szándékozókat keresünk.
Privát üzenetben várjuk, aki úgy érzi, hogy illik rá a leírás..
Sziasztok!
Fiatal párként, Pécs és környékén ismerkednénk fekete sráccal a hölgy örömére.
Fiatal párként, Pécs és környékén ismerkednénk fekete sráccal a hölgy örömére.
Most valaki(k)Pécsen?
Fiatal, kis méretű, nagyon sok spermával rendelkező srác keresne lányt, párt szombat délután/este felé Szeged-Baja-Pécs-Szigetvár vonalon
Péntek este swinger buli vagy privát buli lesz valahol?
Nagy mellű nem borotvált Telt hölgyeket keresek kor mindegy
Sziasztok! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre diszkréció adott és elvárt ha érdekel írj privát üzit.

vazelinator